IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Коя е най-скритата ви черта?

30 октомври 2016 14 15

Вижте тайната си личностна характеристика според астрологията

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Всеки човек си има личностни характеристики, които са уникални. Астрологията обаче може да ни насочи към някои черти, по които хората от един и същи зодиакален знак си приличат.

Всяка зодия си има някои добре познати качества и недостатъци, но и някои скрити личностни черти, които не се виждат на пръв поглед.

Ето и коя е тайната ви личностна характеристика според зодията ви, за която вашите близки вероятно не подозират:

Овен: Винаги искате да сте шефът

Хората от този зодиакален знак имат потребност да бъдат шефове. Те имат огромна нужда да доминират и да командват околните. Те са лидери по природа и им е наистина трудно и дори непосилно да се подчиняват на другите. Всеки истински Овен е готов безкомпромисно да смаже конкуренцията си по пътя към върха.

Телец: Мечтаете за лукс и скъпи вещи

Почти всеки човек от този зодиакален знак е меркантилен. Телците просто са омагьосани от хубавите, скъпи вещи и от луксозния начин на живот. Истинските представители на тази зодия цял живот се стремят към това да имат възможност да си купят нови бижута, да ходят по скъпи почивки, да карат супер автомобил, да живеят в голяма къща и т. н.

Близнаци: Склонни сте към интригантство

Близнаците обичат да говорят, понякога повече от необходимото, и често са в състояние убедително да предадат двете страни на историята на един и същи човек. Те не само казват на събеседника си това, което той иска да чуе, но и това, което съвсем не иска. Близнаците не могат да контролират потока от думи, който излиза от устата им и неволно правят интриги.

Рак: Твърде съпричастни сте

Хората от този знак имат тенденцията да възприемат не само собствените си емоции, но и тези на всички останали. Те са твърде чувствителни и съпричастни, което е изключително уморително за тях самите. Склонни са да се нагърбват с чуждия емоционален товар и това ги вкарва в лоши настроения и дори може да им донесе депресивни състояния.

Лъв: Готови сте на всичко, за да постигнете целите си

Веднъж набелязал своята награда, Лъвът я преследва докрай, невъзможно му е да се спре. Това може да е партньор в живота му, да е нещо, свързано с работата му и т. н. Истинският Лъв няма да се спре пред нищо, докато не получи това, което иска, като ще пусне в пълна сила и своята вродена харизма.

Дева: Склонни сте към отшелничество

Девите са добри хора: способни, надеждни и здраво стъпили на земята. Можете да им се доверите, можете да споделите живота си с тях. Проблемът им е, че те са склонни да се самоизолират и не обичат големите компании. С годините те започват все по-често да избягват социалните покани и са склонни към отшелничество.

Везни: Понякога сте твърде рационални, дори и в любовта

Хората от зодия Везни са рационални, балансирани и справедливи. Проблемът е, че те понякога изглеждат твърде разумни и дори студени към своя партньор. Те просто не могат да следват сърцето си, когато знаят, че в главата им има по-мъдро решение.

Скорпион: Склонни сте към маниакална ревност

Скорпионите винаги търсят абсолютната истина и са страшно добри в откриването на лъжата. Хората от този знак са страстни, но понякога тези страсти акумулират отрицателни емоции като ревност и маниакалност. Ако партньорът им е честен с тях, всичко ще бъде страхотно. Ако не е – горко му!

Стрелец: Имате проблем с ангажиментите и обвързването

Стрелците просто винаги са готови да предпочетат приключението пред любовта. Те мразят да бъдат вързани и/или ангажирани. Ако искате по-сериозна връзка със Стрелец, трябва да бъдете готови да се откажете от всичко и просто да го следвате. Ако той види, че можете да играете по неговите правила, може и да се обвърже с вас емоционално.

Козирог: Твърде целеустремени сте

Козирозите са твърде амбициозни и целеустремени и всичко друго в живота им остава на заден план. Когато започнат нещо, тези хора го довършват докрай, каквото и да им коства това. Заради това тяхно качество, те са склонни да пренебрегнат най-близките си хора.

Водолей: Трудно изразявате любовта си

Човекът Водолей обича човечеството като цяло, но понякога му е трудно да изрази любовта си към обекта на своите чувства. Той просто не чувства необходимост да я изрази, защото мрази емоционалните излияния и демонстрации. Затова често изглежда студен в очите на половинката си.

Риби: Романтични творци

Рибите са безнадеждни романтици, които са склонни да не осъзнават реалността. Освен това те са изключително креативни и имат различни артистични страсти, като например рисуване, пеене, театър. Те може напълно да се въвлекат в своите илюзии и понякога трябва някой друг да ги издърпа обратно на земята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )