IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечният ви хороскоп за ноември

1 ноември 2016 12 00

Какво вещаят звездите за следващите 30 дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашият хороскоп за месец ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Вниманието ви през по-голямата част от месеца ще е ориентирано към уреждане на финансови въпроси. Преглеждайте внимателно документите, които ще се налага да подписвате. Не е желателно да взимате и да давате пари назаем. Ще се случат важни събития, свързани с професионалната ви реализация, такива които подготвяте от доста време. Личните, любовни, романтични преживявания ще ви радват. Склонни сте да правите много повече за партньора, отколкото за себе си и това е предпоставка за подобряване и стабилизиране на отношенията.

Телец

Предпоставките за напредък са налице и ще се реализират благодарение на екипната работа. Разчитате на сътрудничеството на партньорите си във всякакъв аспект. Ще имате възможност да реализирате проекти, чийто ефект ще е с перспективен характер. Ще сте много по-спокойни от обикновено и енергетиката ви ще е сравнително стабилна. Ще ви натоварят с допълнителни отговорности, но пък ще получите и допълнителни приходи. Личните отношения ще са леко конфликтни. Постарайте се да изпълнявате обещанията си или просто преценявайте силите си реално, за да не си създавате проблеми.

Близнаци

Деловите контакти през този месец ще са много активни, но задължително трябва да спазвате едно важно правило: не се набърквайте в чужди работи. Не си давайте мнението, ако не ви го искат. Ще се наложи да промените някои уговорки поради независещи от вас събития и това ще предизвика не малко тревоги. Що се отнася до личните отношения, то желателно е да подхождате разумно, а не емоционално. Може да узнаете някои подробности за партньора, които няма да ви харесат. Не стигайте до крайности, ако не сте сигурни в информацията.

Рак

Успехите ви през този месец ще са свързани със стари задачи. Независимо дали са довършени или не, ще имате възможност да разширите бизнеса или сферата си на влияние. Няма да го направите самостоятелно. Ще се случи благодарение на намесата на влиятелни личности или приятели, които ще ви поканят да участвате в съвместна работа. Не отказвайте, през този месец колективните проекти ще са източник на добри доходи при минимални разходи. Личните отношения ще са много спокойни, ако разговаряте директно, без заобикалки и не проявявате излишни капризи.

Лъв

Период, изпълнен със силни, но безпричинни емоции. Склонни сте да се „филмирате“ за нищо. Може да ви обхванат съмнения, че някой ще разкрие ваша тайна с цел да ви навреди, но бъдете спокойни, няма да се случи. Творческият ви потенциал е силен, а енергетиката достатъчно стабилна, за да поставите или поне да обмислите началото на интересен проект. На първо място е желателно да прецените обективно ресурсите си, включително финансовите, защото няма да получите допълнителни постъпления. Личните отношения ще са леко напрегнати, защото доста хора ще търсят близостта ви, ще се конкурират и ще се опитват да ви занимават с емоциите си.

Дева

Заредени сте с достатъчно сили и вдъхновение, но няма да напреднете кой знае колко в работата си по независещи от вас причини. Приоритетите са ви ясни, в състояние сте да общувате, да водите спокоен разговор и въпреки това процесите ще се развиват по-бавно от очакванията ви. Не се отчайвайте и не се самообвинявайте. Намалете темпото, занимавайте се с рутинните си задължения в рамките на уговореното време, а в свободното време се отдайте на любимите си занимания. Не е изключено точно хобито да стане източник на допълнителни парични постъпления. Ще имате възможност да си организирате някакво кратко пътешествие, свързано с нови контакти, което ще ви хареса и ще ви помогне да възвърнете душевното си равновесие. Личните отношения ще са спокойни.

Везни

В групата на късметлиите сте през този месец. Едва ли ще има нещо, с което да се захванете или което да си намислите и то да не се случи. Напротив, даже изостанали дейности, които доскоро са ви затруднявали най-после ще намерят своето решение. Успехите, макар и малки, ще ви изпълнят с оптимизъм. Важните събития ще са свързани с дома и семейството. Отделяйте особено внимание на документите, които подписвате. Ако нещо не се получи според очакванията ви, то причината ще е вашата разсеяност или прекалена доверчивост. Ще създадете интересни нови контакти, но не им позволявайте да ви отнемат от времето за почивка. Личните отношения ще са пълноценни, ако отделяте достатъчно внимание на близките си и сте по-често с тях.

Скорпион

Не се учудвайте, ако част от ситуациите ви се сторят като дежавю. Да, наистина ще е така, ще се повторят случки от миналото, но на които вече имате решение, така че постарайте се да не допускате стари грешки. Много е вероятно да получите допълнителни, при това непредвидени приходи, на които не сте се и надявали. Не е изключено да си уредите и някаква допълнителна работа, благодарение на която ще стабилизирате финансовото си положение за доста дълго време. Напредъкът ви зависи изцяло от вас, така че преценявайте поведението и изказванията си, защото никой няма да ви навреди толкова много, колкото самите вие с необмислени действия. Наблюдавайте поведението и реакциите на партньора и, ако усетите признаци на дистанциране, проявете инициатива, действайте с въображение и се постарайте да създадете приятна обстановка, да организирате съвместни развлечения, които ще освежат връзката ви.

Стрелец

Като цяло периодът ще е спокоен. Слънцето се приближава и в края на месеца ще навлезе във вашия знак. Дотогава е желателно да действате с постоянно темпо, да не се опитвате да изпреварвате събитията, да не правите излишни разходи, да се стараете да работите екипно и да търсите компромисни решения на спорните въпроси. Въздържайте се от уговаряне на сделки с дългосрочен характер. Финансовото ви положение ще е в рамките на обичайното. Въздържайте се от рискови и хазартни манипулации, които ще предизвикат по-скоро загуби, отколкото да ви обогатят. Личните отношения в първата половина на месеца ще са леко дистантни, но с напредване на времето ще успеете да изгладите различията и да намерите удовлетворителни и за двете страни решения на противоречията.

Козирог

Енергетиката ви ще е доста променлива в различните дни на месеца и ще се отрази на поведението ви. Понякога ще сте дружелюбни, склонни на компромиси и готови да работите колективно, в други дни ще сте твърде самоуверени и изпълнени с желания да реализирате лидерските си способности, да контролирате всички и всичко. Следвайте здравия разум, не стигайте в действията си до самонадеяност, която ще заплатите скъпо. Желателно е да оформяте дългосрочните сделки и да взимате важни финансови решения в края на месеца. Вероятно ще се случи така, че да общувате с доста от старите си познати. Тези контакти ще ви донесат много радост и положителни емоции. Ако на работното място някой от колегите ви започне да създава проблеми, не се опитвайте да оправите нещата самостоятелно. Търсете одобрението на целия колектив. Личните отношения ще са спокойни, ако не се опитвате да доминирате.

Водолей

Доста сте стремителни и поведението ви може да получи критична оценка. Едва ли има работа, която би ви затруднила, но не прекалявайте с натоварванията, защото е много вероятно да си създадете здравословни проблеми. Ще осъществите много и различни по своя характер контакти, като повечето от тях ще са полезни, с перспективно значение за битието ви. Резултатите ще ви заредят с добро настроение и ще се чувствате особено вдъхновени и пълноценни. Задълженията ви няма да излязат от рамките на познатото. Ако очаквате постъпления от стара сделка, то добре е да обсъдите въпроса за сроковете още веднъж и да отстоявате твърдо интересите си. Ще има проблеми в областта на личните и любовни отношения, като ще ви е трудно да определите причините. Не гадайте, а се опитайте да поговорите откровено с партньора, да изгладите различията и да се наслаждавате на чувствата си.

Риби

Ще напредвате бавно, но сигурно. За сметка на това крайните резултати ще дойдат бързо и можете да се възползвате от тях дълго време. Някои случки ще ви напомнят детството, ще ги свържете с настоящето и ще предотвратите свои грешки, спомняйки си чужди такива (на родителите ви или други по-възрастни роднини). Не разчитайте на никого, не се доверявайте на никого, не вярвайте на обещания. Разпределете оптимално както приоритетите, така и времето, с което разполагате. Не се съмнявайте в себе си, позициите ви са стабилни, ще постигнете поставените цели. Вероятно ще реализирате едно по-дълго или няколко кратки пътувания със служебна цел, където ще можете да представите резултатите от работата си. Проверете документите си преди тръгване и се въздържайте от прояви на разточителност и благотворителност. Не е време за излишни харчове. Личните отношения ще предизвикват повече тревога, отколкото радост и повод за това ще са личните ви съмнения. Един разговор с партньора е достатъчен за да се успокоите и да продължите живота си по познатия начин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари