IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

12 причини защо Скорпионите управляват зодиака

7 ноември 2016 14 00

Защо това е най-мощната зодия сред 12-те?

Кендъл Дженър е родена на 3 ноември; Снимка:Vogue

Кендъл Дженър е родена на 3 ноември; Снимка:Vogue

Скорпионите притежават редица качества, като огромна психическа сила, интензивна страст и непоклатимост. Неслучайно евентуалния бъдещ президент на САЩ Хилари Клинтън е представител на тази зодия.

Ето и 12 причини, които обясняват защо Скорпионите управляват зодиака, без дори другите зодиакални знаци да го осъзнават.

1. Те са всеотдайни към всичко, в което вярват. Амбицията им е задвижвана от огромна вътрешна страст. Те вграждат своите емоции във всичко, което правят и именно затова успяват във всяко едно начинание.

2. Те не се отказват. Скорпионите са супер постоянни по отношение на преследването на мечтите си. Те никога няма да се наситят на нещо, преди да се уверят, че са получили максимума от него.

3. Те са независими. Скорпионите не разчитат на никого и не молят за помощ или съдействие другите. Вместо това, те работят по свой собствен начин, без да пестят средства и усилия.

4. Те са родени лидери. Хората от тази зодия могат да бъдат част от екип, но предпочитат лидерското място. Те инстинктивно винаги са готови да поемат отговорността, която се полага на един водач.

5. Те са изключително лоялни. Ако един Скорпион ви се врече във вярност, това е завинаги. Хората от този знак обожават семейството или приятелите си и са готови на всичко за тях.

6. Те са отмъстителни. Никога не забравяйте, че ако навредите на човек от този зодиакален знак, той ще намери начин да ви го върне.

7. Те са благодарни. Скорпионите са отмъстителни към хората, които им вредят, но никога не забравят, ако някой им се притече на помощ. Ако бъдете полезни на човек от тази зодия, той ще ви подкрепи в трудна за вас ситуация.

8. Те са любвеобилни. Ако имате връзка с човек от зодия Скорпион, то той сигурно ви засипва с обич и внимание. Тези хора просто никога не се уморяват да изразяват любовта си към своя партньор.

9. Те са супер общителни. Скорпионите са забавни и духовити събеседници. Те обичат купоните и партитата, и обикновено имат широк кръг от познати.

10. Те са дълбоко емоционални. Именно заради това свое качество Скорпионите умеят да влияят на другите хора и на обществото като цяло.

11. Те имат шесто чувство. Скорпионите имат вродена интуиция, която рядко ги подвежда. Именно заради нея те почти никога не се провалят.

12. Те поемат рискове. Скорпионите са смели натури и когато вярват в нещо истински, се впускат презглава. Те обаче предприемат само оправдан риск, тъй като умеят да анализират правилно ситуацията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Изключение Скорпионс ( преди 7 години )
До Анонимен: Не съм съгласна .Уважавам мнението Ви , но смея да твърдя, че именно начина по който се изразявате прави Вас ограничен, въпреки че сте цитирали известни личности.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Не може да ме управлява ограничен човек. Има и изключения (Мария Кюри), но повечето са конформисти, средна ръка . Силно амплитудни (Достоевски) .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар