IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси шофьори на таксита в Ню Йорк

16 ноември 2016 14 40

Фотосите се събират в календар за новата 2017 година

Снимка: The NYC Taxi Drivers Calendar

Снимка: The NYC Taxi Drivers Calendar

Американски шофьори на такси взеха участие в еротична фотосесия в стил pin up – изкуството да съблазняваш, съобщава Mashable.

Идеята била на съпрузите Филип и Шанън Киркман, които вече правили подобен албум като подарък за членовете на семейството си. Мъжът даже оставил работата си на финансист, за да се посвети на кампанията.

В качеството на модели, американците избрали шофьорите на „жълти таксита“. Двойката счита, че независимо от острата необходимост, която жителите на града виждат в такситата, те практически нищо не знаят за тези хора.

В календара за новата 2017 г. присъстват само мъже, но следващия път Киркман смята да привлече и жени шофьори във фотосесия.

Календарът може да се вземе от сайта на проекта, а цената на един екземпляр е 14,99 долара. Част от сумата съпрузите ще дадат на организацията University Settlement, която помага на повече от 30 хиляди имигранти в Ню Йорк.

Вижте ги в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари