IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Студенти в Кеймбридж се надпреварват не с ум, а със задни части

17 ноември 2016 06 00

Младите хора с атрактивна фотосесия за „Cambridge best bum“

Снимка: cambridge-news.co.uk

Снимка: cambridge-news.co.uk

Студентите в един от най-добрите университети в света – Кеймбридж, решиха да класират кой от тях има най-добри задни части.

За целта младите хора пренебрегнаха задръжките си и свалиха всичките си дрехи, за да заснемат дупетата си на различни места в кампуса, съобщава Daily Mail.

На фотосите се виждат финалистите в безмилостната конкуренция. Кандидатите за предизвикателната класация без свян показват дупетата си като се снимат до известни забележителности, включително древни покриви, университетска библиотека, пред кафене, в аулите или пред лавка за пържена риба.

Конкурсът се нарича „Cambridge best bum“ и се провежда за пета година.

И докато до неотдавна в престижния университет е имало надпревара на мозъци, то ето, че днес има и надпревара на фукащи се младежи с дупета, отбелязва изданието.

Всеки от участниците остава анонимен. Съобщава се само какво учи и в кой факултет е. Лицата на претендентите не се виждат, а изборът за победител става с гласуване в сайта на студентския вестник The Tab.

Вижте ги в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари