IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 ноември

17 ноември 2016 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка:Istock

Снимка:Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Намалете темпото. Ще е по-добре, ако отложите отговорните задачи. Обърнете внимание на личните отношения. От доста време ги пренебрегвате, а са важни.

Телец

Някаква семейна сбирка или уговорка за нея се оформя днес. Първоначално може да се ентусиазирате, после ще размислите и накрая вероятно ще решите да не участвате. Все пак преценете сантиментите. Скоро няма да видите тези хора...

Близнаци

Ще реагирате странно или нелогично на някаква ситуация и околните ще са доста удивени. Подхождайки с чувство за хумор можете да зарадвате себе си и да създадете някакво развлечение за близките си.

Рак

Не прекалявайте с капризите. Ситуацията е спокойна, излишно е да нагнетявате напрежението. Ориентирайте вниманието си към близките, няма да съжалявате.

Лъв

Използвайте деня за себе си, доколкото е възможно. Намалете външните изяви. Не разчитайте и на външна намеса, помощ, финанси.

Дева

Рутинните задължения ще преминат без никакви промени. След тях са възможни неповторими емоции от романтичен и любовен характер.

Везни

Ще ви е трудно да балансирате между личното и социалното или пък между личното в рамките на вашето семейство и личното в рамките на родителския ви кръг. Не страдайте излишно. Критерий за приоритет са най-близките ви хора.

Скорпион

Разсеяност, романтика, желание за широки контакти. Това са днешните ви желания. Но не прекалявайте, за да не се разочаровате от самите себе си.

Стрелец

Ще се наложи да се занимавате с няколко важни за вас въпроса едновременно. Не се паникьосвайте. Вслушайте се в мнението на засегнатите от различните въпроси. След което ще се справите много лесно.

Козирог

Балансирайте интересите си. Материалните и духовните, чуждите и своите. Следвайте принципите си, но уважавайте и чуждите. Денят е свързан с противоречиви събития.

Водолей

Намалете темпото, проявете снизходителност. Най-слабите ще ви помогнат, най-силните ще ви обърнат гръб. От вас зависи на кого ще заложите.

Риби

По-скоро сте разсеяни, отколкото съсредоточени. Мислите за едно, правите друго, очаквате трето... Хубавото е, че резултатите от вашата разсеяност няма да са фатални. А най-хубавото е, че сте в състояние да преодолеете затрудненията с усмивка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари