IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 ноември

18 ноември 2016 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е изключено да претърпите финансови загуби. Ако имате самостоятелен бизнес, постарайте се да се издължите към държавната администрация. Така загубите ви ще са по-малки.

Телец

Труден ден, проблемен. Неведнъж ще се натъкнете на лъжа, лицемерие, несигурност. На моменти ще ви е трудно да прецените на кого можете да вярвате и на кого – не. Разчитайте само на себе си.

Близнаци

Ще имате интересни контакти днес. Не е изключено да са с представители на други нации и народи и да се наложи да ползвате езиковите си познания. Не се разочаровайте, ако установите, че не са ви достатъчни.

Рак

Нищо ново няма да се случи. Не разчитайте и на допълнителни приходи. Дори не на такива, които са ви дължими. Следвайте обикновената си програма максимално точно и максимално спокойно.

Лъв

Сигурни сте в себе си, но не сте сигурни в реакцията на околните. Постарайте се да представите идеите си възможно по-разбираемо. Ако не ви подкрепят от първия път, не се отчайвайте, опитайте пак.

Дева

Не свързвайте предишните неуспехи с настоящите уговорки. Никаква аналогия. Бъдете предпазливи, но не и пасивни.

Везни

Успехът ви е гарантиран, ако успеете да съчетаете контактите с ангажиментите си. Вероятно ще получите допълнителни приходи. Помислете и за допълнителен бизнес, но без да стигате до окончателно решение.

Скорпион

Необичаен ден. Ще се върнете към стари задачи, които сте изоставили поради някакви причини. Най-вече поради собствения си страх. И сега ще установите, че сте в състояние да се справите.

Стрелец

Едва ли не всички нерешени проблеми и всички стари планове ще се комбинират и ще ви се изсипят едновременно. Днешните случки ще разбият илюзиите ви почти изцяло.

Козирог

Съвместният живот е важен, но труден. Обсъждайте съмненията си и търсете съдействие, вместо да се конфронтирате. Съчетайте личните си ценности със социалните и обществените.

Водолей

Спокоен ден, в който ще свършите работата си много по-бързо от обикновено и ще ви остане време за забавления. Използвайте го и го споделете с хора, на които държите и най-вече, които не сте виждали от доста време.

Риби

Динамична ситуация. Проявете избирателност в контактите, за да не губите ценно време. Проявете избирателност и в задачите, за да не вършите чужда работа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари