IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 ноември

21 ноември 2016 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се захващайте с нищо, ако не сте изяснили детайлите до последната подробност. Възможни са трудности или недоразумения, свързани с документи, техника, информация.

Телец

Създайте си максимално добра организация на времето. Събитията ще са противоречиви. Успехът в една задача почти веднага ще е последван от неуспех в друга, но не си заслужава да го преживявате прекалено. Не сте в позиция да контролирате ситуацията.

Близнаци

Ако се наложи да пътувате, то постарайте се да се върнете в днешния ден. Преценявайте изказванията си предпазливо, част от въпросите на събеседника ще са съвсем обикновена провокация.

Рак

В част от плановете или дейностите си ще се натъкнете на затруднения, причинени от двусмислени изказвания или недостатъчна информация. Не се вторачвайте в подробности и проявете снизходителност към чуждите грешки. Помогнете, вместо да критикувате.

Лъв

Избягвайте проявите на разточителност. Не позволявайте да ви провокират на тема „финанси“ и не коментирайте собственото си финансово състояние. Ежедневната работа няма да ви затрудни, но поведението на околните може доста да ви изнерви.

Дева

Не е желателно да следвате чужди съвети, особено що се отнася до оформяне на личните си отношения. Каквито и планове да правите, съобразявайте се с обективните фактори, не си създавайте илюзорни очаквания.

Везни

Подхождайте практично към днешните си задачи. За финансовите решения ще ви е нужна допълнителна информация или консултация със специалисти в областта. Ако не е належащо да пътувате, то по-добре е да го отложите.

Скорпион

Не се зареждайте с прекален оптимизъм или с прекалени очаквания що се отнася до днешната ви работа. Положителните емоции ще са свързани с личните отношения. От вас зависи да изгладите недоразуменията и да освежите връзката си.

Стрелец

Спокойното начало на деня не бива да ви подвежда. С напредването на времето ще се увеличават и ангажиментите ви. Ще получите важни новини, свързани с професионалната реализация или бизнеса.

Козирог

Условно можете да разделите днешния ден на две части. Предиобедна, спокойна, равномерна и следобедна динамична и напрегната. Не бива да отлагате набелязаните задачи във времето, ако искате да се справите с всичко.

Водолей

В професионален план е добре още веднъж да прегледате документацията и прогнозите си. Ще разполагате с достатъчно време за отстраняване на евентуалните грешки. Вероятно обстоятелствата ще ви помогнат да прекратите връзка, която не ви удовлетворява.

Риби

Намалете инициативата. Дайте възможност на останалите членове от екипа да изкажат мнението си, да дават предложения. Следвайте принципите и отстоявайте постигнатите резултати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари