IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво обичат да хапват от зодия Стрелец?

24 ноември 2016 08 00

Любимите ястия според звездите

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Зодиакалните знаци имат огромно влияние върху характера, индивидуалността и навиците ни.

По начина, по който зависи от звездите какъв ще бъде денят, седмицата, месецът и дори годината, така зодията ни има отношение и към апетита и навиците, свързани с храненето.

Днес ще ви представим какво обичат да си похапват представителите на зодия Стрелец и какво е важно за тях на масата.

1. Любов към природата, любов към барбекюто

Представителите на зодия Стрелец са истински любители на природата и нейната величественост, което се обяснява с особено внимание и отношение към месото. Въпреки това хората, родени в този знак трябва да внимават много със своето тегло, тъй като са склонни към напълняване и стомашно-чревни проблеми. Менюто им трябва задължително да включва следните храни: цвекло, кората на плодовете и зеленчуците, череши, зелен фасул, домати, пиле, риба, сливи, ябълки, овес, сурови яйца, ягоди и царевица.

2. Десертът е задължителен

Едно хранене не е напълно завършено, ако няма десерт накрая. Това правило важи с пълна сила за ценителите от зодия Стрелец. Обичат вкуса на череши, малини, дини и пъпеши, а канелата със сигурност им е слабост.

3. Експериментите са на почит

Екстравагантни като личности, Стрелците са почитатели на новостите и интересните комбинации. Не се изненадвайте, ако в менюто им преобладават съчетания между сладко, кисело и лютиво. Зарадвайте ги със сочна пържола и сладък дресинг или салата, в която има както зеленчуци, така и плодове. Любители са на вкусните супи, а любима им е картофената такава.

4. Количество

Максималисти в своята същност, Стрелците обичат от всичко по много. Зарадвайте ги с големи порции както за основното, така и за десерта. При тях важи с абсолютна сила поговорката, че любовта минава през стомаха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари