IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 декември

12 декември 2016 06 37

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергията и емоциите се сблъскват. Едното от тях трябва да бъде овладяно. Започнете с емоциите, а енергията използвайте максимално.

Телец

Активен ден, изпълнен с изненади. Каквото и да се случи трябва да се въздържате от спонтанни реакции и първосигнални изказвания. Важно е никой да не предположи мислите ви.

Близнаци

Не се натоварвайте с прекалено много задачи. Установете равномерно темпо. Бързайки или заемайки се с допълнителни отговорности, съществува вероятност да забравите важни ангажименти, да допуснете грешки.

Рак

Идеите ви са добри, но нямате тактика. Склонни сте по-скоро да настоявате на своето, но това не е гаранция за успех. Емоциите са лош съветник.

Лъв

Всичките ви дейности ще изискват много енергия. Ама ще е лошо, ако изразходвате и много емоции. Равномерното темпо и обоснованата помощ са най-важни в момента.

Дева

Не правете нищо излишно. Трябва да сте общителни, точни и логични. Ако се съмнявате във фактите, информацията или възможностите си, то по-добре е да отложите сложните решения.

Везни

Не смесвайте личните с деловите отношения. Не е изключено да допуснете грешка, която ще ви изглежда страшна, но всъщност ще е преодолима. Как ще се справите зависи от това доколко ще се овладеете.

Скорпион

Конкуренцията ви следи. За сметка на това, вие трябва да преценявате действията си. Въздържайте се от прибързани решения, които може да предизвикат финансови загуби.

Стрелец

Началото на деня вероятно ще е свързано с непредвидени грижи или задължения. Ако са семейни – лесно. Може да ги отложите. Ако са професионални – пак лесно. Ще останете по`до късно на работа. Ако са свързани с държавната администрация, то заредете се с търпение.

Козирог

Намалете физическите натоварвания. Ако се налага да отстранявате битови аварии или да премествате багажи, то по-добре си осигурете помощници и само направлявайте процеса на работа.

Водолей

Не прекалявайте с желанието си да услужите на всички във всяка ситуация. Не един, а няколко човека може да ви разочароват днес. От вас зависи дали ще се случи.

Риби

Проявете предпазливост. Някой ще се опита да злоупотреби с добрината или търпението ви. Ще е личност, от която най-малко очаквате това и резултатът може да предизвика горчиви сълзи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари