IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

12 декември 2016 12 00

Какво ви очаква за периода 12-18 декември

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 12 – 18 декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Един сравнително усмихнат и успешен период. Ще имате възможност да повишите духовното си ниво. Каквото и да се случи ще съумеете да контролирате ситуацията. Следвайте плановете си, едва ли ще се наложи да се отклонявате от първоначалните си замисли.

Телец

Финансовото ви положение е стабилно. Може да си позволите една шопинг-акция през тази седмица. Ще имате много работа, но силите ще ви стигнат. Не оставяйте близките си без внимание, техните проблеми ще са сериозни и ще имат нужда от съдействие.

Близнаци

Не си позволявайте да се занимавате с незначителни дейности. Успехът на едни обикновено е за сметка на неуспеха на други и не е изключено да получите некоректни обвинения в бездействие или нарушаване на чужда територия. Запазете спокойствие, реагирайте аргументирано и твърдо. От вас зависи да защитите позициите си.

Рак

Не се връщайте непрекъснато към миналото, защото в един момент ще се окаже, че тъпчете на едно място. Приходите ви ще са добри и ще можете да се справите с поредица разплащания, стига да действате разумно, а не импулсивно. Не чакайте помощ, приемете новостите спокойно.

Лъв

Бъдете едновременно реалисти и прагматици. Обсъждайте намеренията с близките си и се вслушвайте в мнението им. Енергетиката ви е стабилна, много е важно да запазите оптимистично настроение дори в моменти на трудност. Ще победите или не, зависи изцяло от вас.

Дева

Разчитайте на себе си. Сега нещата зависят изцяло от вас. Мислете реално, преценете си силите. Не давайте щедри обещания, имайте предвид, че може да ви потърсят сметка за стари грешки. Запазете спокойствие. Само така ще успеете да защитите позициите си.

Везни

Опитайте се да преценявате обективно отговорността, която поемате. Важно е да следвате собствените си принципи и да не допускате някой да манипулира мнението ви. Не се главозамайвайте от успехите си, никога не е късно „палачинката да се обърне“.

Скорпион

Контролирайте емоциите и желанието си да управлявате процесите. Предстои ви труден период, в който може да ви връхлети отчаяние, неувереност, песимистично настроение. Ще се справите много по-лесно, ако не търсите виновен за грешките, а анализирате собствените си действия самокритично.

Стрелец

По-малко приказки, повече действие. Много неща ще направите през тази седмица, ако първо мислите и после чувствате. Освен това, не се доверявайте на хора, които непрекъснато са съгласни с вас и показват желание да ви съдействат. Те просто ви наблюдават и ви търсят слабото място.

Козирог

Настроението ви е неустойчиво. Залагате прекалено големи очаквания по отношение на някои ваши близки или приятели и не е изключено да преживеете дълбоко разочарование. Каквото и да се случи ще е по-добре да го споделите на хората, на които имате доверие и да изслушате тяхната позиция. Ще ви помогне да оформите своята тактика.

Водолей

Бъдете предпазливи. Активирайте инстинкта си за самосъхранение. Лесно се окуражавате от успехите и ставате доверчиви. Това е слабото ви място, където може да получите непредвидими и тежки удари.

Риби

Представителите на вашия знак може да са кротки оклейки, но може да са и акули. Наблюдавайте какво се случва наоколо и се възползвайте от ситуацията. Ако ви се стори опасно, то заемете наблюдателна позиция. Ако обаче установите че бихте могли да напреднете със замислите си, то бъдете по-активни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари