IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

19 декември 2016 11 20

Какво ви очаква за периода 19-25 декември

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 19-25 декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е стабилна и е много важно да я насочите в правилното направление. Заемете се с дома, с подготовката за предстоящите празници. Ще установите, че сте се затрупали с ненужни вещи. Може да се включите в благотворителна кампания и да ги подарите, ще зарадвате много хора. Въздържайте се от емоционални изблици у дома, за да запазите добрите отношения.

Телец

Много лесно ще се справите с усвояване на всякакъв вид нова информация. Не е изключено да реализирате промяна в професионалния си статус, както и да реализирате идея, свързана с квалификацията ви, която от доста време обмисляте. Включвайте се в домашните задължения, за да не провокирате недоволството на близките си. Участието ви в подготовката на празника ще бъде високо оценено.

Близнаци

Доста напрегната седмица както в професионален, така и в личен план. На работното място ще има много повече задачи от обикновено, но точно преди празниците ще трябва да се справите. Избягвайте острите критики и заядливи коментари спрямо близките си, те не са виновни за трудностите, с които се налага да се справяте. Благополучно ще се справите с уреждането на финансови въпроси.

Рак

С каквото и да се заемете през тази седмица трябва да сте много старателни. Резултатите ще ви удовлетворят, ще се заредите с добро настроение преди празниците, стига да не преувеличавате несполуките и да не драматизирате забележките, отправени към вас. Емоционалното ви състояние е нестабилно и една от причините за нарушаване на това крехко равновесие са личните недоразумения. Бъдете откровени, ако искате да ги избегнете.

Лъв

Годината ще свърши, но вашите задачи – не. Ще изникнат непредвидени задължения, с които ще се наложи да се справите. И вие ще се заемете безотказно, но е хубаво да не пренебрегвате собственото си здраве. Оптимизирайте режима си така, че да ви остане и време за почивка. Личните отношения ще отидат на заден план за сметка на приятелските. В процеса на изпълнение на служебните ангажименти ще възстановите стара връзка.

Дева

Разпределете времето между служебните задачи и обиколките по магазините. Суетнята около подготовката на празника ще ви зареди с оптимистично настроение. В професионален план няма да има изненади. Отношенията със семейството ще са сравнително спокойни. Купидон ще прониже със стреличката си доста представители на вашия знак през тази седмица.

Везни

Намалете темпото, не е желателно да се преуморявате през тази седмица. Настроението ви е празнично, много повече романтично, отколкото делово и е желателно да отложите сериозните професионални мероприятия. Помислете за външния си вид. Вероятно ще присъствате на повече от едно тържество. Покажете най-доброто от себе си.

Скорпион

Не се опитвайте да довършите всичко, което подбутвате от месеци. През тази седмица ориентирайте вниманието си към подготовката на празника. Не прекалявайте с напитките на предпразничните офис-купони, защото главоболието и лошото настроение ще ви станат постоянен, при това досаден спътник. Координирайте домашните задачи с близките, за да се справите лесно.

Стрелец

Наблюдавайте поведението на събеседниците си и се ориентирайте за очакванията им. На моменти е във ваша полза да сте по-инициативни. Може да не отговорите на всички изисквания, но ще създадете благоприятно впечатление. Фактите ще ви помогнат да преодолеете съмненията си и да си изградите правилна тактика.

Козирог

Финансовата ви стабилност зависи от правилното разпределение на средствата. Не си позволявайте да харчите за подаръци повече от предвиденото. Ще получите изненадващи предложения за празника. Приемете ги само, ако не са свързани с допълнителни разходи. Включвайте се в семейните задължения добросъвестно. Ако все още нямате сериозна връзка не се опитвайте да поставите началото точно сега. Ще завърши зле.

Водолей

Съобразявайте се с мнението на колегите и на семейството. Седмицата ще е сравнително спокойна, ще разполагате с достатъчно време за анализ на постигнатото и изглаждане на конфликтите. Финансовото ви положение е стабилно. Някои разходи ще отпаднат и може да си позволите допълнителни развлечения.

Риби

Спокойна и приятна седмица. Ще се случат изненади, които ще са източник на позитивно мислене и добро настроение. Близките ще се отнасят към вас с разбиране и желание за помощ. Не се натоварвайте с допълнителна работа или чужди задължения. Точно сега нищо няма да е спешно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари