IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да спечелите уважението на някого според зодията му

26 декември 2016 14 15

Астрологията разкрива с какво можете да впечатлите човек

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Астрологията може да ни изясни типа на поведение, което би ни помогнало да впечатлим даден човек и да спечелим уважението му по-бързо, базирайки се на неговия зодиакален знак.

Ето и как можете да използвате тази информация в своя полза:

Овен

Ще спечелите един Овен веднага, ако му покажете, че сте целеустремен, независим човек, който има интересен живот и извън своя приятелски кръг или интимна връзка.

Телец

Телецът ще се впечатли от вас, ако се държите с него честно и прямо. Телците мразят фалша. Те уважават надеждните хора, които правят всичко с разум и се движат със свое собствено темпо.

Близнаци

Човекът Близнаци ще ви уважава много, ако имате дар слово, ако демонстрирате видимо интелекта си и ако се обличате с вкус и стил. Личностите от този знак оценяват хората по външния им вид.

Рак

Човекът Рак ще се впечатли от вас, ако имате добра репутация. Представителите на този зодиакален знак се очароват от хората, които вече са изградили някакво име в обществото.

Лъв

Няма да ви е лесно да впечатлите един истински Лъв. Ще трябва да се научите да го предизвиквате по някакъв начин, за да спечелите уважението му. Също така, гледайте го право в очите, когато говорите с него – той ще го оцени.

Дева

Девите уважават хората, които имат ясен план за живота си и го следват стриктно. Те ще ви се възхищават истински, ако демонстрирате добро самочувствие, но с добро покритие.

Везни

Представителите на този знак уважават умните хора. Те се впечатляват и от способни личности, които успяват да съчетават много дейности в живота си и то успешно.

Скорпион

Ще спечелите уважението на Скорпиона, ако демонстрирате класа и сте малко по-ексцентричен и различен от масата. Тези хора обичат странни, чудати неща – намират ги за очарователни.

Стрелец

За да впечатлите човек от зодия Стрелец, е добре да имате голям опит и интересен живот, изпълнен с приключения, които да му разкажете. Той ще бъде запленен от вас веднага.

Козирог

За да накарате един Козирог да ви уважава, ще трябва да се държите малко като сноб. Тези хора имат високо мнение за себе си, така че вие трябва да покажете класа и претенции, ако искате да ги впечатлите.

Водолей

Всеки Водолей ще ви уважава до гроб, ако сте готови да се съгласите с неговите възгледи за живота. Хората от този знак се възхищават на личностите, които са им съмишленици.

Риби

За да спечелите уважението на представител на зодия Риби, трябва просто да му докажете, че сте добър, свестен човек. Тези хора се възхищават лесно и на творческите личности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари