IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

26 декември 2016 11 00

Какво ви очаква за периода 26 декември – 1 януари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 26 декември – 1 януари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Период на размисъл. Спомнете си за целите, с които започнахте годината. А сега помислете какво постигнахте и какво остана. Най-вече защо не успяхте да довършите част от нещата, ако има такива. В крайна сметка, ще установите, че напредък има и че сте направили стъпка към ново ниво в развитието си.

Телец

Годината свършва, но вашата енергия – не. Ще се трудите до последния ден и ще успеете да довършите всичко започнато. Даже ще ви остане време да направите плановете за следващия период. Все пак, опитайте се да отдъхнете, да се подготвите за посрещането на 2017-а и да се погрижите за себе си.

Близнаци

Седмицата може да е междупразнична, но все пак е и работна. Обстановката около вас ще е стабилна, а настроението ви – оптимистично. Не само ще си свършите работата, но най-вероятно ще получите и коледно-новогодишна премия. Тъкмо ще си позволите някоя мечтана глезотийка.

Рак

Ще сте изключително ангажирани в последните дни на годината с професионални задачи и усилията ви ще бъдат забелязани, но не се надявайте на допълнителни финансови постъпления. Приемете, че работите за доброто си име, което всъщност е много важно. И тъй като празниците обикновено са свързани с преяждане, то осигурете си и физически занимания.

Лъв

Последна отсечка преди фойерверките за 2017-а и последна възможност за вас да проявите инициатива. Ако вече сте се наслаждавали на коледно парти, то организирайте една спонтанна и зареждаща с добро настроение новогодишна томбола. И да не вземете да раздавате подаръци? Не, нека бъдат оптимистични и усмихващи пожелания. Та всеки има нужда от добро настроение, нали така?

Дева

Толкова много задачи сте набелязали за тези последни дни на годината, че непременно нещо ще сгрешите или ще забравите. Нищо страшно, не се стресирайте. Важното е да „му хванете края“ навреме и да оправите нещата. Освен това, нали знаете, точно по Коледа е подходящо човек да се извини, да прости, да потърси компромис, така че... действайте.

Везни

Събитията през последната седмица на годината ще са превратни, необратими, непредвидими. Ще са свързани предимно с най-нежните ви романтични и любовни чувства. Не забравяйте целите си, както и не забравяйте, че на Коледа стават чудеса, а вашето чудо вероятно ще е свързано с нова изгаряща любовна връзка.

Скорпион

Ох, колко сте стремителни! Толкова добри идеи и толкова лесни, а се опитвате да ги постигнете по трудния начин. Защо? Сложна ситуация, в която ще се натъквате на затруднения на всяка крачка, но непрекъснато ще се намира някой с желание да ви помогне. Преди да приемете, преценете колко ще ви струва тази помощ.

Стрелец

Не се учудвайте, ако някои постъпки през годината бъдат разкритикувани или осъдени. Помислете дали не сте прекалено вглъбени в себе си, дали не сте преследвали собствени цели за чужда сметка и дали не е дошло време да си платите. И ако трябва, плащайте бързо, за да си спестите лихвите!

Козирог

Овладейте желанието да „си върнете“. Не е нужно, не си го причинявайте. Колкото и да сте сърдити на някого, не тръгвайте в посока отмъщение. Между Коледа и Нова година трябва да намерите баланс и хармония със самите себе си. Мир с другите, за да сте спокойни.

Водолей

Най-важни в момента са идеите на семейството. Не очаквайте, че някой ще ви пита за всичко и непрекъснато. Точно напротив. Те ще решават нещата еднолично, дори леко конфликтно, а вашата намеса трябва да е в посока намиране на взаимноизгодно решение. Поне в това сте неповторими майстори.

Риби

Обещанията на шефовете в началото на годината ще се превърнат в реалност в края на годината. Не отлагайте решенията и за минутка, за да не се прехвърлят в следващата година. Ще се радвате на финансови постъпления към които не бива да посягате в никакъв случай.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари