IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бивша Мис САЩ в съда, пребила гаджето си

12 януари 2017 08 00

Оказало се, че това не се случва за първи път

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Носителка на титлата „Мис САЩ“ Никол Потит бе обвинена в нападение на гаджето ѝ. Красавицата е извикана да отговаря на обвинението в съда, съобщава Е News.com.au. Делото ще се разглежда в Сидни, Австралия.

Според заявлението на жертвата, инцидентът станал на 16 декември 2016 г. Потвърждава се, че 29-годишната девойка нападнала младия човек и му нанесла телесни повреди.

Това не е първият случай, в който хубавицата се забърква в подобен скандал. През 2013 г. Потит била задържана за побой на мъж, с когото тя тогава се срещала.

В съда пострадалият не могъл да обясни какво точно е станало и в резултат на това кралицата на красотата е била оправдана.

Потит е победителка в конкурса „Мис САЩ“ през 2012 г.

След като тя публикувала във Facebook своя фотография с надпис „Мис алкохоличка на САЩ“ я лишили от титлата и я помолили да върне короната. През 2014 г. момичето се пренесло да живее в Австралия и започнала да работи като специалист на подбор на кадри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Ихо ( преди 7 години )
Пребила го,щото гаджето й е някоя мършава хърба от категория "Перо",дето едва ходи и не може да се изправи от работа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар