IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

23 януари 2017 12 00

Какво ви очаква за периода 23-29 януари

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 23-29 януари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ангажиментите ви ще са повече от обичайните и умората рано или късно ще си каже думата. На моменти може да ви е трудно да се концентрирате или пък да разпределите задачите по важност. Вероятно ще се наложи да предприемете кратко пътуване. Колкото и да е кратко, бъдете готови за проблеми с транспорта. Търсете помощ само от най-близките и се постарайте да намалите контактите доколкото е необходимо.

Телец

Напрегната седмица, но за щастие енергетиката ви е стабилна. Благоприятен момент за изчистване на недоразумения от личен характер и любовните отношения. Не е изключено да реализирате печеливша сделка с недвижим имот или да придобиете скъпа вещ. Реагирайте спокойно на непредвидените ситуации. Мислете бързо, действайте самостоятелно. Едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения.

Близнаци

Финансовото ви състояние е нестабилно и в тази връзка е желателно да си направите точен план на покупките, да го спазвате и да избягвате спонтанните разходи. Някой от приятелите може да ви изненада с некоректно изказване или постъпка. Преценявайте собствената си реакция, за да не се задълбочи конфликтът. Любовните отношения ще се разведрят, ако не се задълбочавате в битовизми. Подхождайте към проблемите с присъщото си чувство за хумор.

Рак

Ще се наложи да се справите с разни непредвидени ситуации през тази седмица. Няма да ви затруднят, а най-хубавото е, че през цялото време ще можете да разчитате на подкрепата на близките си. Не се надявайте на допълнителни приходи. Разпределете разходите спрямо наличните финанси. Личните и любовни отношения ще са спокойни и ще ви радват.

Лъв

Следвайте интуицията си и не се опитвайте да изпреварвате събитията. В професионален план имате реални шансове за напредък, стига да обсъждате тактиката си и да се съобразявате с ресурсите като време и човешки потенциал. Бъдете внимателни по време на движение. Съществуват предпоставки за травма или авария. В личен план ситуацията е спокойна.

Дева

Ако имате някакви неприятности или разправии, свързани с близки роднини, то вероятността да оправите нещата през тази седмица не е за пренебрегване. Принципно, на преден план ще излезе решаването на различни семейни въпроси. Професионални затруднения не се очакват. На работното място ще се наложи нееднократно да поемате лидерски задължения. Творческият ви потенциал е стабилен. Бихте могли да повишите доходите си.

Везни

Плановете ви са доста амбициозни, но не е изключено да преживеете разочарование. Разчитате на нечия помощ, която е възможно да ви бъде отказана в последния момент и да се почувствате в доста неприятна ситуация. Не се отчайвайте, независимо от всичко. Може да не напреднете, но поне ще стабилизирате позициите си. Напрежението малко или много ще се отрази на личните отношения. Постарайте се да контролирате емоциите и да не избухвате за дреболии.

Скорпион

Случайна среща ще ви накара да преосмислите бъдещите си планове. Не е изключено да промените интересите си, да решите да се занимавате с нова или допълнителна работа. За целта е желателно да допълните липсващите ви познания. Личните отношения ще отстъпят на заден план, но пък финансовото ви състояние ще е стабилно. Не позволявайте да ви замесват в чужди интриги.

Стрелец

Ще имате много повече работа от обикновено. Част от задачите може и да ви затруднят. За да се справите ще ви е необходимо време, а не съдействие. Резултатите от работата ви ще получат висока оценка както от шефовете, така и от колегите. Използвайте момента, защото сте в позиция да диктувате условия, които ще бъдат одобрени. В личен план ситуацията е без промяна.

Козирог

Проявете активност. През тази седмица сте в състояние да реализирате дори най-смелите си идеи. Ако имате желание да промените работното място или функционалните си задължения, то съществуват необходимите предпоставки да го направите. Ще преодолеете затруднение от личен характер и ще стабилизирате отношенията с близки роднини.

Водолей

Финансовото ви положение е нестабилно. Нито давайте, нито взимайте пари назаем. Преценявайте разходите си изключително стегнато и икономично. Ще ви е трудно да съчетаете физическите с духовните си желания. Имунната ви система е слаба, отнасяйте се отговорно към собственото си здраве. Моментът не е подходящ за коментиране на разногласия от личен или любовен характер.

Риби

Излъчването ви е осезателно, а влиянието ви – силно. В състояние сте да намерите правилно решение на поредица спорни въпроси. Ще ви помолят да заемете арбитърски функции при решаването на чужд спор и ще успеете да предложите взаимноизгоден вариант. Не злоупотребявайте с физическата си издръжливост. Осигурявайте си достатъчно сън и спокойна обстановка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари