IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

30 януари 2017 12 40

Какво ви очаква за периода 30 януари – 5 февруари

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 30 януари – 5 февруари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Интересен период за вас. Сякаш излизайки от единия месец и започвайки следващия ще сте точно като в позиция за скок. И наистина ще направите скок, но в интелектуален и духовен смисъл, не във физически. Ще изникнат възможности за промяна на някои елементи от ежедневието или динамичния ви стереотип. От вас зависи дали ще се възползвате.

Телец

Анализирайте свършеното до момента. Ако през януари не успяхте да реализирате всичките си цели, то обективно преценете кои и по какви причини. Може би ще е добре да се откажете от някои за сметка на нещо ново, по-различно, непознато. Осигурете си достатъчно информация преди да поставите началото и приемете мисълта, че всяка първа стъпка е трудна.

Близнаци

Част от заниманията ще ви затруднят. Мислете обективно, не прехвърляйте проблемите от болната глава на здравата, което ще рече не търсете причините винаги извън себе си. Реагирайте гъвкаво, търсете компромисни решения. Последното нещо, от което имате нужда е да изразходвате енергията си за лични конфликти и спорове. Въздържайте се от финансови авантюри, ще претърпите загуби.

Рак

Една мъдра поговорка казва, че който си има брада, трябва да си купи гребен. Прилагайки я към вашата реалност би означавала, че ако искате да напреднете, трябва да изберете подходяща тактика. Не е изключено през тази седмица да попаднете между две враждуващи групи. Не се намесвайте, не давайте оценки, не критикувайте, не си общувайте ту с едните, ту с другите, защото накрая ще приложите на практика друга поговорка: от два стола, та на земята.

Лъв

В края на януари може да довършите дейностите, свързани с инвестиции, едри покупки или козметични ремонти. В началото на февруари най-важни за вас ще се окажат личните отношения. Съществуват предпоставки за вълнуваща романтична връзка, към която можете да се насочите. Все пак, не си играйте с огъня, ако вече сте обвързани.

Дева

Важно условие за постигане на добри резултати през тази седмица е да действате самостоятелно и дискретно. Колкото по-малко хора знаят намеренията ви, толкова по-добре. Пресмятайте финансите си много тънко. Всяка проява на разточителност ще ви връща с няколко крачки назад, така че свийте разходите и даже, ако е възможно, заделете някакви запаси.

Везни

Не разчитайте на бърз напредък за постигане на целите си. Действайте умерено и с постоянство. Затрудненията ви ще са свързани с уреждане на документи или в някаква степен ще сте зависими от чужда воля. Независимо от всичко не бива да се отказвате и да оставяте работата си недовършена и по средата. По-скоро намалявайте темпото и изчаквайте да отмине влиянието на неблагоприятните въздействия.

Скорпион

Подхождайте към новите контакти с присъщата си бдителност. Част от работата ви ще е самостоятелна, но част от нея ще изисква екипна дейност. Наблюдавайте поведението на останалите участници и по-точно личното им отношение към вас. Прекалено любезните и отзивчивите преследват меркантилни цели, което означава, че трябва да сте предпазливи.

Стрелец

Почти ежедневно ще се налага да правите не лесен избор между няколко варианта, изискващи различна степен на отговорност или на подготвеност. Също така ще се налага да комбинирате делови с лични предложения. Постарайте се да обмисляте решенията си задълбочено, за да не пострадат отношенията ви.

Козирог

Обстановката около вас може да се окаже доста напрегната и то поради конфликт на част от участниците помежду им без да сте засегнати пряко. Обмисляйте действията си с няколко хода напред, това поне го можете перфектно. Не позволявайте да ви въвличат в лични интриги, които ще навредят на авторитета ви.

Водолей

Слънцето е във вашия знак и точно сега вероятността да осъществите и най-смелите си желания е най-голяма. Действайте с умерен ритъм и съчетавайте обективните възможности с личните си умения. Предстоят ви разнообразни срещи. Преценявайте начина, по който разговаряте, за да не засегнете някой от събеседниците си.

Риби

Напредъкът зависи до голяма степен от личната ви инициатива. На преден план през тази седмица ще излязат два въпроса – любовните отношения и професионалната реализация. И по двата въпроса имате много добра теоретична подготовка. Крайно време е да покажете и практическите си умения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари