IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как изразяват благодарност различните зодии?

4 февруари 2017 13 00

Вижте как благодарите в зависимост от вашия зодиакален знак

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

„Благодаря“ е много мощна дума, а нейното изразяване в правилния момент може да сбъдне почти всички ваши мечти. Човек трябва да се научи да благодари, когато получи подкрепа, когато усети положителни чувства отсреща, когато съдбата е благосклонна към него и т. н.

Трябва да сте благодарни за дарбите и талантите, които притежавате, за способностите, които имате.

А ето и как вашата зодия действително влияе върху начина, по който изразявате своята благодарност:

Овен

Вие сте страстен, амбициозен и мотивиран човек и изразявате своята благодарност директно, шумно и от сърце. Вие сте наясно колко сте работили за всичките си постижения и успехи, но знаете че не всичко е дошло даром и затова оценявате постигнатото без да се замайвате.

Телец

Вие познавате себе си много добре, наясно сте с това, което искате от живота и знаете как да го получите и сте благодарни именно за тази своя целеустременост. Вие умеете да изразявате благодарност от сърце, но го правите наистина рядко и без излишни емоции.

Близнаци

Вие сте много адаптивна личност и нищо не може да ви хвърли в недоумение. Вие сте отворени за нови преживявания и никога не забравяте да кажете „благодаря“ просто ей така. Вие сте благодарен, че имате близки хора, че сте в добро здраве, че имате възможността да пътувате и др.

Рак

Вие сте един страхотен човек, който притежава емпатия. Вие често се поставяте на мястото на другите хора, за да видите нещата от тяхна гледна точка. Вие изразявате своята благодарност чрез действията си към другите, чрез грижите и усилията, които полагате за тях и за тяхното благо.

Лъв

Малко хора са в състояние да устоят на вашето обаяние и чар. Вие обичате да получавате внимание, но никой не може да ви обвини, че не показвате своята благодарност към хората, които ви обичат, помагат и ценят. Вие никога не забравяте тези, които са ви направили добро.

Дева

Вие сте практични, логични и много любознателни. Именно затова всички ви искат в обкръжението си. Вие изразявате своята благодарност не с думи, а с начина, по който действате, особено когато става въпрос за решаване на проблемите на другите хора.

Везни

Вие сте чаровен и общителен човек и търсите доброто в хората, което е вашата най-голяма сила. Вие изразявате благодарността си, като карате близките и познатите си да се чувстват по-щастливи във вашата компания. „Работите“ за доброто им настроение.

Скорпион

Вие сте много силна и страстна личност, но имате склонност да бъдете малко по-взискателни и собственически настроени към близките си. Вие изказвате своята благодарност с действия, а не с думи. Демонстрирате лоялност и подкрепа на тези около вас, които го заслужават.

Стрелец

Вие сте оптимист и ентусиаст по природа. Въпреки че можете да бъдете и брутално честни и твърде упорити, все пак сте приятна компания за близките си. Вие изразявате своята благодарност, като се отзовавате на място в точния момент. Хората могат да прочетат в очите ви, че сте им признателни.

Козирог

Вие сте мотивиран и дисциплиниран човек, който превръща целите си в реалност. Когато имате трудности, вие изразявате благодарност към онези, които ви предлагат помощ, но по един доста дискретен начин. Това обаче не прави вашата благодарност по-малка. Вие помните доброто цял живот.

Водолей

Вие сте спокоен и логичен човек, който рядко се паникьосва. Вие умеете по-добре да изразявате своята благодарност към цялата група/екип, а не към един определен човек. Когато решите да благодарите, го правите по начин, който хваща другия човек неподготвен.

Риби

Вие сте мечтателите и артистите на света. Толкова сте креативни, имате толкова богато въображение и сте толкова интуитивни, че всеки ден живеете в благодарност за това, което имате. Вие сте човек на големите жестове на благодарност, които не могат да останат незабелязани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари