IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 съвета за щастие от Наталия Кобилкина

3 февруари 2017 08 00

Сексоложката с акценти върху най-важното в живота

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

В живота и любовта няма тайни за Наталия Кобилкина! Сексоложката напоследък се е отдала на пътувания и запознанства с нови хора, споделяйки пред приятели, че се чувства наистина щастлива.

Вдъхновена от своя живот, Наталия Кобилкина споделя своите 4 съвета за щастие.

Ето кои са те:

1. Да си в мир със себе си

Наталия Кобилкина споделя, че това е първото и най-важно нещо, без което останалите не биха имали особено значение. Да обичаш себе си, да се приемаш с всичките си недостатъци и качества, да се доверяваш на преценката и интуицията си – всички тези неща ти помагат да живееш по-пълноценно и да преминаваш с лекота дори през неприятните ситуации в живота ти.

2. Да имаш любов и хармонични отношения

Всеки човек, независимо мъж или жена, мечтае да обича и да бъде обичан, да има партньор до себе си, с когото да споделя и хубавите, и лошите моменти.

3. Изобилие

Да, парите не са всичко, но все пак са важна част от живота ни, те са средство, чрез което осъществяваме желанията си. Много често мои клиенти се оплакват, че имат финансови проблеми. Нямат представа как да привлекат пари в живота си, смятат ги за „мръсни“ и дори твърдят, че „не им е писано да ги имат, затова ще продължават да се трудят от сутрин до вечер, въпреки че никога няма да са богати“.

4. Увереност

Без да сте уверени в себе си, трудно бихте получили мъж, пари, трудно бихте създали бизнес. Без увереност в собствените си сили, умения, качества и идеи не бихте могли да „продадете“ продуктите или услугите си, не бихте могли да убеждавате околните в правотата си. От способността да изпълваш и да задържаш личното си пространство до голяма степен зависи благополучието ти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари