IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп

6 февруари 2017 11 20

Какво ви очаква за периода 6 – 12 февруари

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 6 – 12 февруари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Много добър синхрон между интуиция и логика. Материалните резултати от всяка ваша дейност ще са пряко отражение на духовните ви възприятия и психическо състояние. Ако успеете да подредите собствените си мисли правилно, то ще успеете да се възползвате от реалните събития максимално. Активната работа е за предпочитане пред пасивното наблюдение и изчакване.

Телец

Събитията ще се развиват според предположенията ви. Ако искате да напреднете или да промените нещата ще трябва да преодолеете рутината и да осъзнаете собствените си слабости. Ще имате възможност да изгладите отношенията, да изчистите недоразумение или причина за конфликт. Не влагайте емоции във важните решения.

Близнаци

Бъдете наблюдателни, проявете предпазливост спрямо новите контакти както в личен, така и в делови план. Съществуват предпоставки за измама, материални загуби или интрига, които бихте могли да предотвратите. Не се разсейвайте, ориентирайте вниманието си изцяло към своите цели и задачи. Всяка минута през тази седмица ви е ценна.

Рак

Единственото условие да напреднете забележимо и да направите каквото сте си наумили е да не се движите „срещу течението“. Следвайте интуицията си, но се вслушвайте и в препоръките на по-опитните от вас. Грешките, ако допуснете такива, няма да са фатални, но ще ви трябва време, за да оправите нещата, а няма смисъл да се занимавате с едно нещо по няколко пъти.

Лъв

Събитията ще се развиват скоростно и ще са противоречиви. За вас е важно да преценявате нивото на реалното си участие – кога трябва да изчакате и кога да действате. Ако фактите ви изглеждат нелогични или не ги разбирате, то ще е най-добре да ги обсъдите с човек, на когото имате доверие, да чуете поне още едно мнение преди да предприемете крачка към промяна.

Дева

Най-важното условие да се справите успешно през тази седмица е да създадете равновесие между душевните и физическите си сили. По възможност избягвайте дейности, които са ви неприятни. Изграждайте тактиката си внимателно, подбирайте познати методи на работа. Колкото по-малко мислите за детайлите, толкова по-лесно ще ви се получават нещата.

Везни

Бъдете особено предпазливи при оформяне и подписване на документи. Периодът не е подходящ за генерални трансформации, важни решения или основна промяна на динамичния ви стереотип. По-добре е да отложите финансовите сделки и такива свързани с движимо и недвижимо имущество, изискващи незабавно заплащане.

Скорпион

Не залагайте на „добрите си предчувствия“. Напротив, мислете логично и подхождайте към затрудненията с умерен оптимизъм. Възползвайте се от изключителния си талант да сте подозрителни, да разкривате какви ли не тайни и да ги разчепквате в детайли. Не надскачайте финансовите си възможности в никакъв случай.

Стрелец

Приливът на емоции през тази седмица може да притъпи донякъде здравия разум. Не е изключено да попаднете в неловка ситуация, да съобщят грешките ви публично или да се почувствате виновни за ваша постъпка от близкото минало. Грешката може и да опровергаете, но ако сте оскърбили или засегнали нечие самочувствие е желателно да се извините. Ще възстановите душевното си равновесие и ще сте много по-продуктивни.

Козирог

Проверявайте самите себе си. През тази седмица с поведението си може на практика да докажете твърдението, че човек каквото сам си направи и Господ не може да му го направи. Не отричайте собствените си грешки и не се опитвайте да ги прикривате. Преценявайте възможностите си обективно и ги използвайте максимално.

Водолей

Преценката ви за реалната действителност е твърде субективна. Възприемате събитията или резултатите от тях твърде оптимистично и може да си създадете проблеми. Да се натъкнете на затруднения, които сте омаловажили, да загубите самообладание, да реагирате импулсивно, но погрешно. Бъдете предпазливи, съществуват предпоставки за финансови или материални загуби.

Риби

Ще имате възможност да реализирате идея, която обмисляте от доста време. Шансовете са убедителни, от вас се иска само да систематизирате методите си и да сте максимално настоятелни. Усилията ви не само ще бъдат забелязани, но и ще получат висока оценка. Ще стабилизирате позициите и ще подобрите финансовото си състояние.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари