IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Китаец се разведе и заживя със седем секс кукли

9 февруари 2017 14 40

„Те са прекрасни, обединяват най-добрите женски качества“, споделил Ли Чен

Снимка: Pear

Снимка: Pear

Възрастен китаец започна да живее със седем секс кукли, пише Daily Mail.

През 2004 г. Ли Чен се развежда с жена си и започнал да се грижи за възпитанието на техния общ син.

Първата играчка той си купил 10 години след раздялата, за да се справи със самотата. На първо място Чен искал да се погрижи за образованието на детето си.

В продължение на три години китаецът е изхарчил около 14,4 хиляди долара за дрехи и аксесоари. Изданието отбелязва, че 58-годишният мъж не използва куклите за секс, а ги ухажва.

Daily Mail подчертава, че Ли Чен възприема манекенките като свои дъщери. Той също им устройва празници и снима музикални клипове с тях.

Петте кукли, една от които Чен подарил на сина си за неговата 18-годишнина, той купувал сам. Останалите две са му подарък от негови приятели, които се сдобили със съпруги и вече не се нуждаели от своите силиконови половинки.

Чен не крие, че в бъдеще „семейството“ може да се увеличи. Той планира да започне собствен бизнес по дизайн на костюми за силиконови кукли. „Те са прекрасни, обединяват в себе си най-добрите женски качества“, казал той.

Вижте Ли Чен и неговите кукли в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари