IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първи бордей със секс кукли в Барселона

4 март 2017 10 00

Клиентите могат да изпробват всичките си фантазии с „работничките“

Снимка:  Lumidolls

Снимка: Lumidolls

В Барселона откриха първия публичен дом със секс кукли, вместо с живи жени, съобщава The Local.

Бордеят се нарича Lumidolls и се намира в центъра на града. Час със силиконовата кукла струва 80 евро. Собствениците на заведението уверяват, че материалът, от който са създадени куклите (термопластичен еластомер) – е много качествен и живи хора при тях няма да има.

Главното преимущество на заведението е пълната свобода на действие на клиента: той може да изпробва с куклата всичките си фантазии. Все още в бордея има едва четири „служителки“, една от които напомня на момиче от японско аниме, останалите са с европейска, азиатска и африканска външност.

За посетителите са приготвени специални помещения с приглушена светлина. След визита на гостите куклите щателно ще бъдат дезинфекцирани за следващия клиент, а компанията обещава пълна анонимност и комфорт.

Секс куклите от термопластичен еластомер постепенно придобиват известност из целия свят, въпреки високата им стойност. Най-нискокачествената изкуствена жена от подобен материал струва около 250-300 евро.

Снимка: Lumidolls

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари