IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Враг или другар: Най-големият мъжки пенис е 48 см

7 март 2017 15 20

Неговият притежател – мексиканец, страда от липса на женски ласки

Снимки: Дейли мейл

Снимки: Дейли мейл

Мечтата на всеки мъж е да има поне сантиметър-два отгоре. Но можете ли да си представите какво би било, ако в панталоните си имате нещо, дълго колкото цяла бедрена кост? Това би било кошмарно...

Наскоро в британския печат се завъртя историята на един мексиканец. Размерът на органа му привлече общественото внимание и накара някои да се замислят, че много добро невинаги е на добре. Журналисти от Daily Mail чули мълвата за мексиканеца, който твърди, че има най-големия в света. Става дума за невъобразимите 48 см!

„Когато бях на 16, той вече беше пораснал твърде много“, разказва 54-годишният мексиканец Роберто Кабрера. – „Станах на 25, а той се издължи до 48 см“. Този колосален размер му пречи всеки ден. Трудно му е да работи, да се движи и ходи. Роберто страда от липса на интимни контакти, защото партньорките му или се плашат, или просто не могат да се справят.

Мъжът, който твърди, че има най-големия пенис в света, разказа пред Daily Mail, че няма никакво намерение да се подлага на процедура за скъсяване. Въпреки предупрежденията на медиците, че с този размер той не може да прави секс, 54-годишният Роберто Кабрера е твърдо решен да запази достойнството си цяло.

В латиноамериканската култура големите атрибути се възприемат като признак за мъжественост. Това е основната причина Роберто да отказва хирургическа намеса.

Животът с „трети крак“ е труден. За да може да живее пълноценно, г-н Кабрера омотава ежедневно пениса си в марли и парчета плат, за да се чувства комфортно. Собственоръчно изработеното бельо му помага да не нарани органа си. Когато си ляга, Роберто остава по гръб с възглавница между краката.

„Чувствам се щастлив с това, което имам. Надявам се да намеря жената за мен“, казва Кабрера.

Роберто се е замислял за кариера в порноиндустрията. Смята, че ще изкара много пари. „В този живот човек може да получи това, което иска, че и още“, казва на раздяла Роберто Кабрера – мъжът с най-големия пенис в света.

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари