IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените гледат порно през смартфона повече от мъжете

10 март 2017 16 30

Разкрива анализ на порносайт

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Жените са значително по-склонни да гледат онлайн порно през смартфона си, в сравнение с мъжете.

От свое проучване порносайт установява, че 71% от потребителките го посещават чрез смартфона си, докато при силния пол процентите са 69. Изследователите установяват, че 26% от посетителите им са жени.

Проучването се фокусира върху различните устройства, които жените използват, за да гледат порнофилми, като ги сравняват с тези при мъжете.

Използването на мобилни устройства за подобни цели значително се е увеличило през последните няколко години – около 73% от трафика на порносайта в глобален мащаб идва от смартфони и таблети.

И въпреки че популярността на метода сред представителите и на двата пола нараства, жените използват мобилни устройства много по-дълго. 71% от жените гледат неприлични клипове през смартфона си, 8% използват таблет и 21% от дамите гледат подобни клипове на компютъра.

Под внимание се взима и възрастта на потребителите, като от анализа става ясно, че близо 78% от хората на възраст между 18 и 34 години, гледат на своя смартфон.

Възрастта на посетителите от настолни компютри и таблети е по-голяма, като по-малко от 50% от жените, използващи смартфони, са над 55 години. Тези данни са подобни и сред мъжете, като смартфоните се радват на по-голяма популярност сред по-младите посетители.

Около 49% от жените, които са над 65-годишна възраст, предпочитат да използват настолен компютър, 36% – смартфон и 15% – таблет, се посочва още в Daily Mail.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари