IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 март

13 март 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Искате да направите добро впечатление и ще разполагате с тази възможност. Не бързайте да споделяте краткосрочните си планове. Преценявайте обстановката и мястото си в нея.

Телец

Напредъкът ви зависи от умението да преценявате и признавате собствените си грешки. Подхождайте отговорно към непознатите новости, избягвайте експериментите, не възприемайте успеха като нещо, което ви е дължимо.

Близнаци

Имате желание да действате независимо, но при всички случаи ще трябва да спазвате правилата и предварителните си уговорки. Не се опитвайте да прехвърляте или преразпределяте задълженията си, ще се натъкнете на съпротива.

Рак

С два важни въпроса можете да се занимаете твърде успешно днес: благоустройството у дома и подобряване на личните отношения. Ще постигнете желания резултат почти без никакви усилия, като при това ефектът ще е дълготраен.

Лъв

Ще реализирате поне една своя творческа идея. Въпрос, който от известно време ви безпокои или стои като нерешен ще стане неактуален или ще се реши по стечение на обстоятелствата, като ще ви освободи от тревогите.

Дева

Ще се освободите от нечие влияние или изкуствено създадено затруднение. Може да направите изгодна покупка или да получите материална придобивка, която ще ви зарадва.

Везни

Постарайте се да съчетаете желанията с възможностите си. Преценявайте мястото, на което се намирате и доколко от тази позиция може да давате идеи и да изказвате препоръки, които да не бъдат отхвърлени.

Скорпион

Иска ви се да сте независими, но всъщност се нуждаете не толкова от подкрепа, колкото от одобрение. Шансът да го получите е лесен. Влезте в ролята на добър слушател и дайте възможност за изява на партньорите си.

Стрелец

Следвайте вдъхновението и въображението си. Така ще се освободите от рутината, макар и за кратко. Част от задачите ви ще бъдат отложени, което ще ви осигури достатъчно сили за справяне с останалите.

Козирог

Действайте със замах, следвайте фантазията си. Може да обмислите перспективните задачи днес и да се занимаете с разпределение на ресурсите или оформяне на подходяща тактика за работа.

Водолей

Новите ви идеи ще намерят успешна реализация, при това не от вас, а от други участници в екипа. Ще стабилизирате позициите и е много вероятно да подобрите материалното си положение.

Риби

Важните за вас въпроси ще намерят решение много по-бързо, отколкото очаквате, благодарение на нечия намеса. Ще се освободите от съмненията и от усещането за негативно влияние върху собствените ви решения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари