IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Везни, Скорпион, Стрелец - стават ли за милионери?

30 март 2017 12 20

Как се отнасят към парите тези зодии?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За едни парите са зависимост, за други – независимост. На едни богатството помага и ги прави свободни, други ги превръща в роби. Парите управляват света и ума на хората.

Според астрологическата аксиома всеки знак от зодиака може да получи това, което иска, и всеки е талантлив по свой собствен начин. Всеки може да стане милионер, но трябва да иска и може.

Какви са специфичните особености на всеки знак? Вече ви запознахме с тройките – Овен, Телец, Близнаци и Рак, Лъв и Дева. Сега ви предлагаме повече за шанса да станат милионери представителите на знаците Везни, Скорпион и Стрелец.

Везни

Везните са най-балансираният знак в зодиака, а когато става въпрос за пари, на тях им трябва само една идея и желание. И тук идва проблемът – повечето представители от тази зодия нямат желание да бъдат богати. Но пък умеят да живеят от парите на другите. Способни са да харчат парите на близки и роднини, а за проекти без проблем си намират спонсори. Може да не искат да бъдат милионери, но съдбата обикновено ги компенсира в средата на живота им с някакво наследство.

За тях богатството е като мухата – може да кацне и върху роза, и върху оборски тор.

Везните рядко се захващат с бизнес, чиято печалба да идва само при тях. Лошото е, че когато натрупат много пари могат да градират в тази посока до неузнаваемост.

За пари са готови да сключат брак по сметка. Полагат упорит труд при ново бизнес начинание, но не дълго. Постепенно губят интерес и търсят по-лесни начини за доходи. Независимо дали ще бъдат по-малки.

Сред положителните бизнес страни на Везните е умението да делегират на правилните хора отговорности, което води до успешен край почти всяко тяхно начинание.

Представителите на тази зодия са родени да бъдат артисти, художници и да упражняват професии, свързани с културата.

Скорпион

Скорпионите имат всички качества да бъдат милионери. Неслучайно представителите на този знак са най-силни във финансовата сфера. Звездите съветват Скорпионите да работят и пътуват повече в чужбина, да обменят опит. Тяхното благополучие е кодирано извън мястото, в което живеят.

Скорпионите се стремят към голямо богатство, защото се страхуват да живеят на ръба. Затова и тяхното кредо е: „Всеки оцелява, както може!“.

Те притежават завидна интуиция, която ги вади и от най-трудните случаи. Имат безгранична самоувереност, което понякога води до грешки. Но пък за пари са готови да се включат дори в проекти и дейности, които могат да бъдат опасни за живота.

Скорпионите с лекота поддържат връзки и с неприятни персони, като за тях е важно да имат много „връзки“. Готови са да рискуват големи суми пари в името на големите печалби, понякога разчитат само на късмет.

Представителите на този знак се справят с всякакви финансови въпроси, умеят да управляват парите си. Техните пари винаги са в обращение, въпреки че понякога „работят“ за някой друг. Те са изключително гъвкави и винаги се изправят на крака при понасяне на загуби.

Стрелец

Често тяхното благосъстояние зависи от техния ръководител. За голяма част от Стрелците важи максимата „Кажи ми кой е шефът ти, за да ти кажа финансовото ти състояние“.

Само при тях може да се срещне често парадоксът подчинен да взема повече от началника си. Защото са страхотни в службата и получават бонуси и дивиденти. Стрелецът е добър организатор в бизнеса, лошото е, че рядко работят за себе си.

23, 35 и 47 години – това е ключовата възраст за тях от гледна точка на социалния статус, и като резултат – материалното богатство.

Стрелците трудно стават милионери, тъй като се захващат с по-малки проекти, а когато се очакват големи печалби – те ги делят с много хора. За сметка на това, фактът, че често има много хора, с които или за които работят, рядко могат да стигнат до големи загуби.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари