IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 неща, които да постигнем преди 30

6 април 2017 15 00

За да преминем стабилни в новия етап от живота си

Снимка: Istock

Снимка: Istock

С наближаването на 30-те обикновено започваме да си правим равносметка, да се замисляме за това, което ни се е случило, и за начина, по който се променяме. Забелязваме, че метаболизмът се забавя и сякаш започваме да губим искрата на младостта. Истината е, че навлизаме в нов етап от живота си, който в никакъв случай не е по-лош от предходния, просто е различен.

Все пак, за да бъдем по-уверени, навлизайки в 30-те, е добре да сме постигнали някои цели в живота си.

1. Открили сме начин да имаме добри доходи

Всеки има някакво умение, в което е добър и което прави с желание. Най-добрият сценарий би бил да открием страстта си и да можем да изкарваме пари от нея.

Важно е вече да сме открили начин да печелим достатъчно, за да можем да се издържаме сами и да си позволяваме развлечения, както и възможността да се глезим от време на време.

2. Да пътуваме сами

Колко често се случва да си мислим за момента, в който събираме багажа си и просто се отправяме към летището? Още по-добре би било ако отидем на това приключение сами.

Подобна стъпка може да изглежда плашеща, особено за тези, които се затрудняват да взимат решения и се нуждаят от по-организиран човек, който да ги насочва.

Когато обаче останем сами, можем да правим каквото ние искаме, да останем насаме и то на непознато място, можем да научим много за себе си и дори да отключим някои неподозирани качества и умения, които да ни бъдат от полза занапред.

3. Да се усъвършенстваме като партньор

Връзките са трудни. Дори и да бъдем с правилния човек, понякога се оказва трудно да се научим да правим компромиси, да бъдем търпеливи и да проявяваме разбиране. А това усложнява отношенията.

До края на 20-те е добре да сме се научили да управляваме връзките си по-здравословно, да сме намерили златната среда в интимните отношения.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари