IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да подберем снимки за сайт за запознанства?

1 май 2017 12 00

Усмихнете се, покажете себе си и избягвайте селфитата

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Наскоро един от големите чуждестранни сайтове за запознанства обяви, че според справка във фотомасивите на уебплатформата, представителите на поколението милениум полагат най-малко усилия за своя външен вид. Родените след 1981 г. не изглежда като да се стараят да правят добро впечатление в сайтовете за запознанства, дори когато твърдят, че търсят сериозна връзка, пише Independent.

В съобщението на сайта се обръща сериозно внимание върху това как младите мъже и жени дори не се опитват да изглеждат привлекателни, за да се харесат на другия пол. Въпреки че поколението милениум е „на ти“ с новите технологии и виртуални мрежи за запознанства, неговите представители не усещат, че за да встъпят в някакви отношения с друг човек, трябва първо да се погрижат за външността си.

Паралелният свят на сайтовете за запознанства е един брутален кът на разочарования. „Не си мой тип“ е една от често срещаните фрази. Поради това снимките в профилите трябва да изглеждат примамливи. За съжаление е наложително те да отговарят на масовите тенденции и разбирания за привлекателност.

В този ред на мисли селфитата в тоалетната са изключени. Фотосите от двете нули не създават добри асоциации в умовете на хората. Някак си не върви да търсиш сходна душа, пък тя да се окаже с роза до тоалетната чиния...

Администраторите на сайта, излязъл наскоро с тревожното съобщение, смятат, че най-харесваните снимки отговарят на следните характеристики:

1. Усмивката е адски важна

За да привлечете обожатели, независимо дали са мъже или жени, трябва да покажете ведрата и позитивна същност на външността си. Така да се каже усмивката играе огромна роля. Тя е елемент от сексуалното привличане, защото показва чара и специфичните дадености на характера ви. Една усмивка може да издава похотливост, може да е закачлива, но и сериозна. Най-хубавите емоции се пораждат от широките усмивки, в които показвате зъбки.

2. Какво правите по време на заснемането

Твърди се, че най-много се харесват снимките, на които хората спортуват или се забавляват. Профилите в сайтовете за запознанства, които са илюстрирани с кадри от фитнеса, басейна или тенискорта, показват, че съответния човек се грижи за здравето си и има сексапилна фигура. С един куршум два заека. От друга страна селфитата от дискотеки и барове биха показали на потребителя от другата страна, че обичате да се забавлявате. Това е сред най-търсените качества в сайтовете за запознанства.

3. Задълбочени препоръки за дамите

Добре е снимките на жените да са заснети в спокойна обстановка. Хубаво е дамата да стои сама в кадър и да не гледа в камерата. По този начин създава впечатление у мъжа, че е необвързана и предизвикателна. Усмивката също е важна, както вече казахме. Колкото до прическата, твърди се, че най-красивите дами са с пусната коса.

4. Подробни препоръки за господата

Снимките на мъжете е добре да се заснемат в по-динамична среда – фитнес зала, офис, заведение или др. В кадъра той е добре да гледа в окото на фотоапарата. По този начин дамите, които разглеждат профила, ще се почувстват сякаш той флиртува с тях. Колкото до усмивката, по-добре е мъжете да използват по-малко зъби в снимките си, за да не изглеждат като серийни убийци, надничащи през монитора.

5. Снимки с обещаващ успех

Можете да бъдете сигурни, че кадрите от плажа ще ви донесат добри точки. Освен тях, както споменахме, фотоси от спортни занимания, пътешествия и приятелски сбирки, стига да не са алкохолни, се смятат за харесвани. Селфито трябва да се изключи. Задължително! Самоснимането не е присъщо за 30-годишните. То се връзва в профилите на по-младите, до 25-годишна възраст. Единствено по-разголеното селфи се приема за допустимо, но ако търсите сериозна връзка, то не е добра идея. Стои противоречиво дама или мъж да са с голотии на профилната си снимка, пък долу да пишат, че искат романтична любов.

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари