IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за месец май

3 май 2017 08 10

Какво вещае астрологията за петия месец от годината

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте своя хороскоп за месец май, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се случат промени, върху които няма как да въздействате. Време е да помислите по-задълбочено за желанията си. В състояние сте да започнете реализацията им. Не е изключено да прекратите стара връзка и най-интересното е, че няма да съжалявате. На работното място ще има затруднения, но сте в състояние да ги преодолеете. Финансовото ви състояние ще е без промяна, не се надявайте на допълнителни приходи. Изборът на стратегия зависи от вас. Мислете за ефекта от действията си в перспектива, не прехвърляйте проблемите „от болната глава на здравата“.

Телец

Слънцето е във вашия знак и ви очакват поредица приятни изненади. Не е изключено да срещнете личност, която ще ви подтикне да промените динамичния си стереотип. Може да е свързано с пътуване, промяна на работата или на местожителството ви. В началото е възможно и да се уплашите, но не бива да се отказвате. Резултатите няма да дойдат изведнъж. Периодът на очакване ще е много по-вълнуващ от крайния ефект.

Близнаци

Енергетиката ви е стабилна и сте един истински извор на оригинални идеи. През този месец екипната работа ще е много повече и по-съдържателна от самостоятелната. Почти непрекъснато ще се налага да се включвате в някаква дейност или да помагате на някого. При това не на близки, а на хора, с които нямате интензивни отношения. Финансовото ви състояние е устойчиво и ще остане такова, ако се въздържате от прояви на разточителност. Личните отношения може да са леко напрегнати във връзка с прекалената ви заетост.

Рак

Настроението ви ще е по-оптимистично от обикновено. Ежедневието ви ще е динамично, изпълнено с нови контакти и необходимост да пътувате към непознати местности. Колкото сте по-активни, по-инициативни и по-общителни, толкова по-добре. Ще имате възможност да участвате в публични разисквания на професионални теми и бихте могли да презентирате актуалната работа и бъдещите си проекти. Ще привлечете вниманието, от вас зависи какво впечатление ще направите на събеседниците си и как ще се възползвате.

Лъв

Действайте независимо, старателно, но с равномерно темпо. През този месец е желателно да редувате работа с почивка и да не се натоварвате прекомерно. Няма значение дали сте заети с физически или с интелектуални задачи. Важно е да сте принципни в решенията и действията, а именно: когато работите да работите и когато почивате наистина да възстановявате силите си. Личните отношения ще са спокойни, а финансовото положение ще е без промяна. Организирайте си кратки пътувания, ще ви се отразят положително.

Дева

Спокоен месец, в който ще имате възможност да анализирате постигнатото и да систематизирате целите си. Ще има изненади в личен план и те ще са приятни. Не е изключено да получите някаква материална придобивка, дребна печалба от хазартна или лотарийна игра. Що се отнася до основните ви приходи, то много е вероятно някой да ви изплати съществуващи задължения. Създайте си запаси, ще ви трябват.

Везни

Периодът ще започне спокойно, но постепенно ще „наберете инерция“ и ще развихрите потенциала си. През този месец е вероятно да се справите с поредица изоставени задачи, задължения или да довършите „висящи“ уговорки. Романтичните отношения ще са динамични, изненадващи, променливи и непредвидими. Не си правете прибързани заключения, проявявайте умерена активност спрямо любимия човек. Всеки има нужда от време за себе си, уважавайте всяка индивидуалност. В професионален план не само ще напреднете, но и ще впечатлите с постиженията си.

Скорпион

Много е важно през този месец да не „заривате главата си в пясъка“. Това че игнорирате даден проблем съвсем не означава, че сте го решили. Подредете приоритетите и се заемете с нещата последователно и старателно. Започнете с най-лесните, търсете съдействие за по-трудните, не се отказвайте пред най-трудните. Колкото сте по-активни, по-откровени и по-самокритични, толкова по-доволни ще сте от постигнатите резултати. Вероятно ще получите допълнителни финансови постъпления. Използвайте ги за покриване на задълженията си.

Стрелец

Емоционалното ви състояние е стабилно, а настроението – оптимистично. С каквото и да се захванете ще ви се получава без особени усилия. Желателно е през този месец да преодолеете затрудненията от личен и романтичен характер. Подхождайте към любимите си хора с търпение и готовност за диалог. Не отричайте собствените си грешки. Ако търсите промяна, то бъдете готови за последствията.

Козирог

Като цяло най-голямо удоволствие ще получите от работата и професионалните постижения. В тази област не се очакват никакви затруднения, но е важно да разпределите оптимално времето между работа, домашни задължения и близките си. Не го ли направите, личните отношения може да пострадат сериозно. Организирайте кратки пътувания или друго развлечение за почивните дни. Ще възстановите не само силите си, но и нарушената хармония, домашния уют.

Водолей

В състояние сте да контролирате хода на събитията до голяма степен. Подредете целите, разпределете времето, изберете си подходящи сътрудници. Важно е да спазвате правилата и да не навлизате в чужди територии. Контактите ще са интензивни. Подхождайте деликатно към новите познати, не експериментирайте с чувството си за хумор, може да бъде възприето неправилно и да създаде недоразумения. Спазвайте уговорените срокове. Обръщайте внимание на подробностите, ще спестите време.

Риби

Прекалено сте чувствителни към чужди емоции. Ефектът ще е разнопосочен. От една страна може да си помогнете, следвайки общата тенденция, но от друга може да се натоварите психически и да преживявате измислени тревоги. Ориентирайте вниманието и силите основно към собствените си цели. Няма как да помогнете на целия свят, а и никой не иска това от вас. Наблюдавайте физическото си състояние. Имунната система е стабилна, но са възможни проблеми с храносмилателната система. Установите ли повтаряемост, хроничност, то консултирайте се със специалист.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари