IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-красивите островни хотели в света

9 май 2017 14 00

Екзотика, комфорт и разкош

Снимка: CNN

Снимка: CNN

В съзнанието на много от нас мечтаната почивка включва екзотичен остров, безкрайни плажове, спокойно море с кристална вода, разкошни гледки накъдето и да се обърнем, съчетани с комфорт и уют.

Е, тези дестинации определено могат да предложат всичко това. Кои са най-красивите островни хотели?

Остров лаукала (Фиджи)

„Красота“ никак не е достатъчно описание за този частен остров. Всяка от 25-те внушителни къщи разполага с тропически градини и безкрайни басейни.

Anantara Medjumbe Island Resort (Мозамбик)

Дървените къщички може да имат скромен външен вид, но всъщност са с луксозен интериор и разкриват грандиозни гледки към океана.

Southern Ocean Lodge (Австралия)

Апартаментите са с изглед към океана и са оборудвани с френски прозорци. Хотелът е построен на покритата със зеленина скалиста част в югозападната страна на австралийския остров Кенгуру.

Belmond Villa Sant’Andrea (Сицилия, Италия)

Построен през 1830 г. с идеята да бъде вила, реновираният хотел излъчва чара на частна семейна къща. Предлага домашно приготвени сицилиански пасти и свежи цветя във всяка стая.

Four Seasons Resort Oahu at Ko Olina (Хавай, САЩ)

Открит през 2016 г., това е най-новият хотел в Оаху. Намира се в тихата западна част на острова, вероятно е и най-красивият.

Secret Bay (Доминикана)

Сравнително непознати, в сравнение с други курорти на Карибите, свръхлуксозните бунгала, които напомнят къщи на дърво, предлагат зашеметяващи гледки и всичко, което би ни потрябвало.

Снимки на хотелите може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари