IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 неща, които трябва да държим в офиса си

10 май 2017 09 10

За да бъдем подготвени и да си осигурим комфорт

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Независимо дали работим от 9 до 6 или прекарваме по 12 часа в офиса, предварителното планиране и осигуряване на най-важните неща, може да ни осигури комфорт и да подпомогне продуктивността ни.

Най-хубавата част е, че не бива да харчим много пари, за да бъдем подготвени за спешни случаи или други въпроси, с които може да се сблъскаме.

1. Дъвка или ментов бонбон

Според невролози дъвката се свързва с по-голяма бдителност и по-добро настроение. Така можем да преборим умората и сънливостта по време на работа и да подобрим производителността си. Освен това дъхът ни ще бъде свеж. Препоръчително е да купуваме дъвка без захар.

2. Дезодорант

Докато стигнем до офиса сутрин, има риск да се изпотим, а до това може да доведе и работният процес, ако е прекалено напрегнат. Важно е да поддържаме добра хигиена и приятен аромат на тялото. За тази цел е добре да имаме дезодорант в бюрото си. Никога не знаем кога може да ни потрябва.

3. Резервно зарядно и слушалки за телефон

Има дни, когато се налага да изтичаме от дома си набързо, а по-късно да разберем, че сме забравили зарядното устройство или слушалките на телефона си.

Това може да причини множество неудобства през деня. Така че е добре да инвестираме в допълнителен комплект зарядно устройство и слушалки, които да държим в чекмеджето в офиса.

4. Списък със задачи

Да си поставим малки и лесни за изпълнение цели, които да постигаме всяка сутрин, веднага щом стигнем в офиса си. Можем да си купим бележник или да държим преносим компютър на бюрото си, за да създадем списъка със задачи и да си припомним какво трябва да бъде завършено всеки ден.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари