IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 май

11 май 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстоятелствата ще ви принудят да отложите някои занимания или част от деловите си срещи. Не са изключени технически проблеми, заради които работата ви ще се забави. Опитът ви да изпреварите събитията определено ще е неуспешен.

Телец

Много е важно да действате по правилния начин, т. е. вие да се адаптирате към обстоятелствата, а не обратното. Не започвайте нищо ново преди да сте довършили текущите си задачи. Съобразявайте се с мнението на близките си.

Близнаци

Ще се натъкнете на доста ограничения. Не е изключено на моменти да се чувствате като „с вързани ръце“. Много е важно да запазите спокойствие и да не търсите причините в конкретна личност. Ситуацията скоро ще се промени.

Рак

Ако нямате спешни професионални задачи, занимайте се с уреждането на въпроси, които ви интересуват лично. Намалете темпото. Енергетиката ви е леко нестабилна, пестете си силите. Бъдете внимателни по време на шофиране, не са изключени инциденти.

Лъв

Нищо няма да се получава според предвижданията ви и ще е трудно да подредите по важност задачите си. Изведнъж всичко ще се окаже много спешно, а времето с което разполагате – неприемливо малко. Променете критерия за преценка, за да оправите нещата.

Дева

Ако е възможно да отложите деловите срещи или служебно пътуване, то направете го. Не сте особено мобилни, нито склонни към висока активност днес. Не е изключено да усетите лека умора, сънливост. Не сте болни, имате нужда от кратка пауза време „за себе си“.

Везни

С каквото и да се захванете трябва да действате последователно и методично. В процеса на работа ще изникват неясни моменти, изискващи допълнителна ситуация. По-добре е да заложите на проверени автори, отколкото на случаен опит.

Скорпион

Избягвайте прибързаните решения по важни въпроси. Дори да ви се струва, че ситуацията е ясна, имайте си едно наум, ще изникнат непредвидени фактори. Възможни са финансови проблеми или свързани с колегиалните отношения.

Стрелец

Енергетиката ви е леко нестабилна. Не се опитвайте да се занимавате с няколко дейности, ще пропуснете важни подробности. Разпределете домашните задачи между близките си и, ако искате да ги мотивирате, не се намесвайте.

Козирог

Обикновен ден, който едва ли ще запомните с нещо специално. Вечерта, обаче, нечие телефонно обаждане, посещение, покана за развлечение ще ви изненада приятно и ще ви потопи в спомени.

Водолей

Ако се налага да правите нещо ново, то започнете още от сутринта, независимо че едва ли ще подскачате от ентусиазъм. Създайте си алгоритъм на работа, следвайте го и следете резултатите. Може да не напреднете много, но е важно да знаете докъде сте стигнали.

Риби

Въображението ви е силно, но желанието за работа никакво го няма. Едва ли ще имате възможност да се потопите във фантазиите си, но при всички случаи е желателно в рамките на деня да отделите време и да се потопите в лоното на природата. Само така ще стабилизирате крехкото си душевно равновесие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари