IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 май

12 май 2017 05 36

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще напреднете едновременно в няколко направления и ще се занимавате с няколко различни дейности еднакво успешно. Стремителни сте и енергични, но все пак не надценявайте физическите и интелектуални възможности, пестете си силите.

Телец

Действайте активно. Денят ще е наситен с много контакти. Общувайте в рамките на добрия тон без да запознавате събеседниците със същността на идеите си. Затрудненията, доколкото ги има, ще са свързани предимно с транспорта и трафика.

Близнаци

Съобразявайте се с плановете на хората от най-близкото обкръжение и ще получите пълна подкрепа на собствените си идеи и инициативи. Колкото сте по-гъвкави и адаптивни, толкова по-добри ще са резултатите. Ще получите интригуваща информация на професионална тема.

Рак

Напрегнат ден и леко хаотичен. Непрекъснато ще излизат някакви допълнителни задачи на преден план и ще се налага да променяте плановете си. Не е изключено да ви обхване чувство на несигурност. Ще ви трябва съдействие, за да се справите.

Лъв

Ще се случи приятна изненада от личен характер. Не са изключени допълнителни финансови постъпления, които не просто ще ви зарадват, а ще имате възможност да си организирате интересно развлечение, посещение на спа център или пътуване в предпочитана посока.

Дева

Излъчването ви е осезателно. Предстои ви случайна среща, която ще ви импулсира да реализирате творческия си потенциал. Отстоявайте идеите и личното си пространство. Поведението на близките може да ви ядоса, но е желателно да запазите спокойствие.

Везни

Обстоятелствата са на ваша страна, едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения, реализирайки плановете си. Резултатът ще ви зареди с основателен оптимизъм. Преценявайте на кого от събеседниците си можете да имате доверие.

Скорпион

Основните въпроси ще са свързани с финанси и с управление на ресурси. Вероятно ще имате възможност за краткосрочна инвестиция или покупка на дребна техника. Ако проучванията ви по въпроса не са правени скоро, то актуализирайте базата си данни.

Стрелец

Ще ви упълномощят с допълнителни правомощия, но ще ви възложат и допълнителни задачи. Не се съмнявайте в себе си, но бъдете предпазливи спрямо останалите членове на екипа. Не е изключено някой да реши, че има повече заслуги от вас и да провокира работата ви.

Козирог

Обществени или публични събития ще привлекат интереса ви и ще имате желание да изразите мислите си гласно. Не разчитайте на социалните мрежи, където всичко е деформирано. Участвайте само в преки дебати, ако имате такава възможност.

Водолей

Ще научите интригуващи факти за новости в професионалната или друга област, към която проявявате особен интерес. Не е изключено да имате възможност за обучение, обмен на информация. Възползвайте се в рамките на реалните си финансови възможности и свободно време.

Риби

Съобразявайте се с мнението на признатите авторитети. Не е желателно да участвате в спорове, от които предварително усещате, че сте в губеща позиция. Да признаете и да осъзнаете грешките си е по-добре, отколкото да се правите, че не ги забелязвате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари