IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 май

14 май 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ако си поставите реална цел и я следвате прагматично няма начин да не постигнете очаквания резултат. Вероятно ще се справите с важен битов въпрос, свързан с преустройство или важна покупка. Въздържайте се от създаване на нови контакти.

Телец

Спокоен ден, едва ли ще се натъкнете на някакви затруднения, ако заложите на характерните за вас качества, а именно: реализъм, последователност, умение да се справяте с домакинството. Близките ще одобрят идеите и ще подкрепят инициативите ви.

Близнаци

Ще се върнете към идея, която ви е затруднила и не сте могли да осъществите. Ще ви хрумне нов начин на работа, но е желателно да преценявате риска обективно, особено що се отнася до финансите ви. Не са изключени конфликти от личен характер.

Рак

Въздържайте се от прояви на егоцентризъм. Съобразявайте се с мнението на близките си и търсете компромисни решения, когато се обсъждат общи въпроси. Мислете за резултата като цяло, а не за отделни елементи от него.

Лъв

На преден план ще излязат въпроси от чисто материален характер. Вероятно ще се наложи да се погрижите за автомобила, домашните любимци, вила, селска къща, ако имате такива. Започнете с дейностите, за които не ви трябва външна намеса и допълнителни финанси.

Дева

Ще разполагате с достатъчно време, за да се занимаете със стара задача или въпрос, който отдавна ви безпокои. Независимо дали ще стигнете до очаквания резултат или не, тази тема за вас ще остане в миналото. Факт, който ще ви подейства балансиращо и ще ви зареди с оптимизъм.

Везни

Отношенията у дома може да са леко конфликтни заради нежелание на близките да ви съдействат или заради прекалено високите ви изисквания към тях. Ще се занимавате предимно с уреждане на материални въпроси. Ако не е спешно да пътувате е по-добре да не го правите.

Скорпион

Ще имате възможност да изпълните старо обещание, с което ще зарадвате някого от възрастните си роднини. Ще ви потърсят за съвет по труден казус, с който ще се справите по изключително оригинален начин.

Стрелец

Ориентирайте усилията си към практически задачи, свързани с покупки, попълване на запаси, маркетинг. Една разходка по магазините не само ще ви освежи, но и ще се сдобиете с нови материални придобивки, които ще се окажат съвсем навременни.

Козирог

Ще е трудно да съчетаете нуждите с желанията и наличностите с разходите. Непредвидените покупки ще са повод за конфликти у дома. Ако ги обсъдите с близките може и да се намери компромисен вариант.

Водолей

Теми, свързани със здравето ви, начина на живот или благоустройството на жилището ще са приоритетни. Ако прецените, че имате нужда от уединение, то организирайте си самостоятелна разходка сред природата. Ще избистрите мисълта и ще подредите идеите.

Риби

Не отказвайте на покана за среща с приятели. Ще научите интересни новини, а и идеи за улесняване на собствената си работа. Каквато и тема да се обсъжда ще можете да си оформите стратегически планове по въпроса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари