IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 май

15 май 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

На първо място – работата. Наблюдателни сте и ще забележите дреболии, които при други обстоятелства бихте подминали. Много добре, защото ще изпипате задачите си по всички изисквания.

Телец

Хубаво е, че имате амбиции, но още по-хубаво ще е, ако не надценявате възможностите си и спазвате правилата. Преценявайте действията и изказванията си, не е желателно да си създавате врагове.

Близнаци

Не обсъждайте финансовите си планове. В рамките на деня е възможно да се наложи да прехвърляте вниманието си от една задача на друга, а някои да оставите недовършени. Уточнете си сроковете предварително.

Рак

Съобразявайте се с обективните обстоятелства и не влизайте в противоречие с шефовете си или други влиятелни личности. Търсете алтернативно решение на спорните ситуации. Отстоявайте своите интереси, но уважавайте и чуждите.

Лъв

Обмисляйте идеите си самостоятелно и задълбочено без да ги обсъждате. Действайте с равномерен ритъм, отстоявайте позициите си и се старайте да блокирате конфликтите в зародиш.

Дева

Не се отказвайте от намеренията си, не отстъпвайте пред трудностите. Може да заложите на късмета, но трябва да сте достатъчно упорити и последователни.

Везни

Някои ваши предложения ще бъдат отхвърлени, независимо от убедителните ви, според вас, аргументи. Може да се наложи да използвате приятелска подкрепа, за да прокарате идеите си, но това трябва да е само в краен случай.

Скорпион

Не се включвайте в чужди спорове. Дистанцирайте се от каквито и да било конфликтни ситуации, защото може да ви въвлекат в неприятна интрига и да ви обвинят за общи грешки.

Стрелец

Анализирайте бюджета си преди да се захванете с нещо ново. Предложенията, които ви отправят днес може да изглеждат привлекателни, но проверете доколко ще са реални резултатите от реализацията им.

Козирог

Опитвайки се да „давате тон“ в изпълнението на ежедневните задачи ще си навлечете неприятности. Заемайте се с ръководни функции, само ако ви ги възложат. Намалете инициативата.

Водолей

Не разпилявайте енергията си в незначителни дейности и чужди задачи. Намалете темпото, заемете наблюдателна позиция и се постарайте да се възползвате от новата информация и чуждия опит.

Риби

Едва ли ще имате някакви неприятности, ако не надценявате възможностите си и действате в предварително очертаните граници. Не рискувайте, не се заемайте с трудоемки задачи и не позволявайте да ви включват във враждуващи групи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари