IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 май

16 май 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще трябва да вземете важни решения или да пристъпите към активни действия по въпрос, с който се занимавате от доста време. Свързан е и с много неизвестни. Част от тях можете да консултирате с по-опитни от вас колеги или приятели. Другата част е финансова и трябва да я уточнявате самостоятелно.

Телец

Ще получите важна информация. Не е изключено да се върнете към нещо, което преди време сте прекъснали принудително. Желателно е да действате с нов подход или методи на работа.

Близнаци

Анализирайте фактите конкретно и практично. Постарайте се да ги адаптирате към дългосрочните си планове. Мислете повече за работата и по-малко за удоволствията.

Рак

Ще получите приходи за работа, която сте свършили преди доста време. Подхождайте към новите си задачи творчески и координирайте действията си с останалите участници.

Лъв

Ще се занимавате с решаването на материални въпроси с приоритет. Не е изключено да получите нови предложения от стари колеги или бизнес-партньори. Уточнете първо финансовата рамка.

Дева

Окончателно ще решите важен проблем, свързан с личния ви живот. Вероятно ще се наложи да избирате между материалното и духовното. Мислете за ефекта от решението си в перспектива.

Везни

На преден план ще излезе въпрос, свързан с жилището или квартирата ви. Не позволявайте на никого да навлиза в личното ви пространство. Бъдете предпазливи, прекалената ви доброта може да бъде квалифицирана като глупост.

Скорпион

Подхождайте към решаването на проблемите диалогично. Ще имате затруднения, които може да ви изнервят. Постарайте се да контролирате емоциите, ако искате да получите помощ.

Стрелец

Анализирайте финансите си. Ако се опитвате да организирате пътешествие или излет сред природата, то направете така, че всички участници да имат еднакви задължения и да ги следват.

Козирог

Творческият ви потенциал е силен. Днес може да ви хрумнат оригинални идеи за решаване на стар проблем. Не отлагайте, точно сега едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения.

Водолей

Обстановката на работното място ще е по-напрегната от обикновено и реакциите на колегите ще са доста изненадващи. Останете в позната обстановка през свободното си време. Присъствието на близките ще ви подейства успокоително.

Риби

Ще ви изпратят или насочат към полезна информация, благодарение на която ще довършите изостанал проект. Не оставайте прекалено дълго на работното си място и не се престаравайте. Поведението ви ще бъде оценено негативно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари