IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви са Телците в любовта?

16 май 2017 14 10

Да имаш връзка с Телец – ревност, спорове и безгранична вярност

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Родените под този знак се определят като търпеливи и трудолюбиви, но упорити и ревниви. Когато имаме връзка с Телец, е полезно да сме наясно с някои от техните характерни черти.

1. Те не спират да спорят, докато не наложат своята гледна точка

С тях се спори за всичко и за нищо. Причината за спора може да бъде дори изборът за сладолед за вечерния филм.

Но без значение за какво е спорът, Телецът винаги иска да наложи своята гледна точка и наистина не се интересува дали е прав или не.

2. Ревниви са

Родените под този знак често си мислят: „Ами ако моята половинка си намери някой по-добър?“. Когато се запознаят с приятелите на своя партньор, това помага на Телците да се отърсят от своето чувство на ревност.

3. Рядко изпускат нервите си, но когато това се случи, идва ураган

Телците са търпеливи, но в онези редки случаи, когато изпуснат нервите си, ураганът не преминава, докато не разберем гледната им точка в конкретната ситуация.

4. Независими са

Представителите на този знак предпочитат да вършат нещата сами и според собствените си правила и графици. Затова могат да се подразнят, ако някой наруши тяхната организация, макар и жестът му да бъде романтичен и мил.

Това означава, че когато имат проблем, предпочитат да го решат сами, без чужда помощ.

5. Въпреки всичко това обаче, те са изключително верни

Важен аспект във всяка връзка е вярата и доверието, а ако Телец реши да ни се довери, това означава, че сме го спечелили най-категорично и той/тя остава верен към нас.

Когато обаче предадем това доверие, ще имаме късмет, ако отново ни проговори. В края на краищата могат да простят, но никога не забравят.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

1 ( преди 6 години )
Половината неща, дето сте написали е за да ги омаскарите...Те са романтични, сериозни, може да се разчита на тях винаги и верни...Прелива им чашата, като на всички останали, само че доста късно, защото са много търпеливи, но случу ли се, знайте че имат обоснована причина!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар