IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 май

17 май 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Едва ли бихте се натъкнали на затруднения, ако действате активно и не си губите времето. Подходящо е да си осигурите съмишленици, да участвате в клуб по интереси или да обсъдите различията с любимия човек, които ви пречат.

Телец

Не се опитвайте да блеснете или да привлечете вниманието. Печелившата стратегия е да провеждате важните разговори и срещи в неформална обстановка. Новите контакти може да ви изглеждат интересни, но няма да са дълготрайни.

Близнаци

Не споделяйте личните си планове и не обсъждайте материалните си затруднения. Екипната работа е за предпочитане. Колкото сте по-старателни и адаптивни към общите цели, толкова по-добре ще ви се получат нещата.

Рак

Търсете нестандартни решения на рутинните задачи. Може да попаднете в неприятна ситуация, но ще се измъкнете благодарение на нечия добронамерена намеса. Ако сте в конфликт с някого, то проявете инициатива за подобряване на отношенията.

Лъв

Спазвайте правилата и взимайте под внимание препоръките на близките си. Мислете за резултатите от общата работа, а не за личния си статус. Ще преодолеете препятствията, ако търсите баланс между своите и чуждите интереси.

Дева

Не е изключено да ви отправят изгодно предложение за съвместна работа или оферта за участие в чужд проект. Не бързайте с отговора. Преценете реакцията на прекия си ръководител. На този етап са важни личните отношения, а не финансовият приход.

Везни

Благоприятен ден. Предпоставките за професионален напредък или успешен бизнес са налице. Възможно е да решите труден юридически казус в своя полза. Въздържайте се от скъпи покупки.

Скорпион

На преден план ще излязат проблемите на най-близките ви роднини или отстраняването на битов проблем. Колективните дейности са за предпочитане пред индивидуалните инициативи. Не се опитвайте да хитрувате.

Стрелец

С каквото и да се захванете ще получите необходимата подкрепа. Доброто отношение към вас се дължи на авторитета и позициите, които сами сте си създали, така че трябва да сте доволни и от малките успехи. Не е изключено да спечелите доверието на човек, с когото принципно не сте в добри отношения.

Козирог

Съобразявайте се с обективните фактори, социалните норми, колективните изисквания и конкретните си задължения. Подредете приоритетите с оглед на перспективните приходи. Подхождайте към покупките си практично, а не съобразно модните тенденции.

Водолей

Споделяйте смело идеите си с колектива, към който принадлежите. Ще получите подкрепа и ще повишите рейтинга си. Няма да се справите с всички задачи, но на най-важните ще намерите решение. Отношенията у дома може да са леко напрегнати.

Риби

Не се вторачвайте в рутинните си задължения, търсете нови методи за реализация на задачите, които ви затрудняват. Най-важният ви ресурс днес е информацията и от вас зависи да си я набавите. Обикновена случка ще ви подскаже решение на стар проблем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари