IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво обичат да похапват Близнаците за десерт?

8 юни 2017 07 45

Представителите на тази зодия са истински фенове на сладкото

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ако има истински фенове на сладките изкушения, то това несъмнено са представителите на зодия Близнаци.

Тяхната „двойствена“ личност ги кара да минават в крайности, дори и при избора им на храни. Два месеца могат да проявят силна воля и да не опитат и грам сладко, но хване ли ги период на прием – стават неконтролируеми. Foodpanda подбра любимите десерти на зодия Близнаци.

Марципан – Това определено е фаворитът сред десертите на зодия Близнаци. Те обожават марципан, но в чистия му, класически вид, който се получава от марципанова паста (бланширани бадеми и захар).

Сладолед – Те могат да похапват сладолед дори и при минусови температури, особено ако е шоколадов, гарниран с шоколадов топинг и парченца шоколад.

Макарони на фурна – Това е най-любимият домашен десерт, особено на силния пол. Макароните на фурна ги връщат към детските им спомени.

Торта с маскарпоне – Италианският крем е един от любимите на зодия Близнаци. Шоколадова торта с маскарпоне би била чудесен завършек на деня им.

Домашен кекс – Мирис на какао и пухкава консистенция е сред любимата комбинация на зодия Близнаци. Това е и причината те да обичат толкова много кекс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари