IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колкото по-високи токчета, толкова по-ниски цени

13 юни 2017 12 40

Бар предлага намаление в зависимост от височината на обувките

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дамските токчета неизменно вълнуват обществото. Хората симпатизират на обувките на Мини Маус, негодуват срещу високите токчета за бебета и дори подписват петиции, целящи да забранят на компании да принуждават жените да ги носят на работа.

Поредната „обувна новост“ идва от Япония – местен бар предлага отстъпки от цената на предлаганите ястия и напитки в зависимост от височината на дамските токчета, пише в. „Метро“.

От 15 юни всеки четвъртък между 18 и 23,30 часа посетителките на бар в хотел „Хилтън“ в Осака ще могат да се възползват от офертата.

Отбивката започва при височина от 5 сантиметра на дамското токче. При това положение дамите могат да се възползват от 10-процентно намаление. Отстъпката се покачва прогресивно с увеличаването на размера на токчетата.

Така посетителките на бара с 15-сантиметрови токчета ще могат да използват намаление от 30 процента. За дамите с токчета над 15 сантиметра важи най-щедрата отбивка – 40 процента.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари