IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечният ви хороскоп за юли

1 юли 2017 09 30

Какъв месец вещаят звездите?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Вижте в Tialoto.bg вашият хороскоп за месец юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Събитията през този месец може да ви се сторят странни, но ще са важни. Част от тях ще ви натъжат, други ще ви накарат да се замислите за смисъла на собствения си живот, а трети направо ще променят част от възгледите ви. Ще имате възможност да променяте правилата или да създавате собствени такива, но не забравяйте, че това е свързано и с повишена отговорност. Ще трябва да се справите с огромно количество информация и за кратко „да отделите зърното от плявата“. Резултатите ще зависят от вашата съобразителност и умение да реагирате гъвкаво. Ако имате проблеми, свързани с личните отношения, то сега е моментът да ги преодолеете.

Телец

През лятото сте винаги по-енергични и по-вдъхновени. Именно за това през този месец късметът ще ви следва на всяка крачка. Ще получавате нужната помощ в точния момент и ще съумеете да напреднете с най-важните задачи или да реализирате замисли, които до скоро са ви изглеждали хипотетични. Обективните условия ще отговарят на необходимостите ви. Дребни „подсказки“ ще ви ориентират към правилната посока. Най-важното в случая е да следвате избраната посока без да се отклонявате и да вярвате в себе си. Използвайте опита от старите грешки за справяне с новите затруднения.

Близнаци

Крайно време е да се преборите със собствените си страхове. Помислете за всички цели, които не постигнахте до момента, а след това помислете какво ви попречи да се справите. И ще установите, че дължите неуспехите на собствената си доверчивост и неумение да се противопоставяте на рутината. През този месец имате възможност да реализирате някои кардинални проблеми със самите себе си, да промените собствения си характер. Опитайте се да действате по-решително, по-самостоятелно и по-обмислено. Спонтанните реакции ви пречат. Няма да получите нищо безплатно и безвъзмездно, но ако влагате в работата си творчество и вдъхновение бъдете сигурни, че това е „точната цена“ на успеха.

Рак

Слънцето е във вашия знак, енергетиката ви е стабилна, а творческият потенциал – във възход. Предстои месец, изпълнен с много преживявания, вълнения и неповторими впечатления. Част от грижите ще са уморителни, но пък крайните резултати ще са въздействащи. Избягвайте контактите с хора, които излъчват негативизъм. Не създавайте и не участвайте в конфликтни ситуации. От вас зависи да си спестите куп неприятни преживявания, да насочите вниманието си към дейности, които ви харесват, към любими занимания. Наистина ще сте много заети, но е желателно да оказвате помощ, когато ви помолят за това. Отделяйте време за близките си, наблюдавайте ги. Те ще имат затруднения, които няма да споделят, но с вашето съдействие ще се справят много по-бързо.

Лъв

Задълженията ви през този месец ще са в рамките на обикновеното и познатото, но това съвсем не значи, че няма да усетите ефекта от натрупания до момента стрес. Малко по малко умората ще започне да надделява и е желателно да вземете превантивни мерки. Постарайте се да не прекалявате с нищо, разпределяйте задачите си равномерно, намалете контактите, ограничете ги само до кръга на най-близките си хора, с които имате спокойни и хармонични отношения. В края на месеца Слънцето ще навлезе във вашия знак и ще ви подейства тонизиращо. Ако е възможно точно тогава да си позволите отпуска, то направете го. В случай, че няма такъв вариант, то постарайте се да намалите темпото, осигурете си време за спорт, фитнес, басейн, разходки на открито. Едва ли ще се наложи да се справяте с някакви сложни казуси. От вас зависи да се дистанцирате от стресови ситуации.

Дева

Предстои интересен месец за стабилните и организирани представители на вашия знак. Всъщност, контактите ще са интензивни, преживяванията разнообразни и ще се случат разни промени. Вие не обичате резките промени, но тези ще се случват толкова естествено и с личното ви участие, че даже няма да си дадете сметка за какво точно става дума. Някои от вас ще решат да се занимават с нова дейност, да се откажат от вредните навици, да повишат познанията си, да се включат в група по интереси и какво ли още не, но тези действия ще са обмислени, целенасочени и добре подготвени. Едва, когато събитията се случат ще установите, че сте променили нещо важно в живота си и това ще ви зарадва. Като краен резултат ще разширите перспективите и зоната си на влияние.

Везни

Вие сте хора активни, динамични, не намалявате темпото нито за минута. Лятното Слънце усилва вдъхновението ви. Постигайки една цел, светкавично тръгвате към следващата, не се задоволявате с наличното. Всеки покорен връх ви води към следващия, подтиква ви към проверка на възможностите, към самоусъвършенстване. Точно за това периодът ще е изпълнен с интересни събития, нови контакти, вълнуващи развлечения. Плановете ви са сериозни, а резултатите ще са максимални. Ще успеете да се възползвате от всяка ситуация, в която попадате, дори да не е съвсем благоприятна. Благодарение на оптимизма и умението ви да намирате общ език с всеки ще преодолеете какви ли не затруднения. Следвайте интуицията си и проявете предпазливост, когато сте в критична ситуация.

Скорпион

Лятото обикновено подтиква към мързел, но вас ще ви подтикне към размишления. Ще си зададете куп въпроси, на които наистина можете да отговорите само вие. Ще обърнете поглед към вътрешния си мир, за да установите, че е крайно време да се откажете от хазартния си подход към живота и да инвестирате в самите себе си. Нищо няма да ви се получава лесно, но ако проявите търпение и приемете затрудненията като естествени елементи на житейския ви път ще се справите с тях без сериозни усилия и ресурси. Колкото по-старателно се трудите, толкова повече ще постигнете. Променяйки себе си ще промените и околната среда, и отношението на хората от постоянното си обкръжение, които ще ви възприемат с много повече доверие и уважение.

Стрелец

Няма да усетите кога ще започне и кога ще свърши този месец. Ще се наложи да действате буквално на „бързи обороти“. През цялото време на някъде ще бързате, нещо ще правите, ще кроите планове и, в интерес на истината, ще има защо. Всяка крачка ще е важна, всяко решение – изпълнимо. За кратко време благодарение на активните ви и целенасочени действия нещата „ще си дойдат по местата“. Ще уредите личните конфликти, различни уговорки, свързани с движимо и недвижимо имущество, отношенията с роднините и съседите. Изобщо, почти ежедневно ще можете да се поздравите с някакъв резултат. Ще се натъквате, разбира се, и на затруднения, но те ще са полезни, за да ви „приземяват“ и да запазите чувството си за мярка.

Козирог

Вие не сте от хората, които лесно допускат някого до себе си и може би точно за това винаги сте обградени от малко, но стабилни и верни приятели. Лятото предразполага към развлечения и какъв по-добър момент, за да се види човек с близките си или с хора, с които не се е срещал дълго време. С други думи казано, предстои ви интересен и наситен с положителни емоции месец. Независимо дали сте в отпуска или на работа ще имате прекрасната възможност да освежите връзките, да се порадвате на предпочитана компания, да си осигурите развлечения. Като се има пред вид изостреното ви чувство за справедливост е желателно да се въздържате от яростни дискусии, доказвайки позициите си. Истината е различна за всеки, а за вас е важно да запазите доброто си настроение и предпочитаното обкръжение.

Водолей

Събитията ще са динамични и ще се наложи бързо да се „пренастройвате“ от една тема на друга. На моменти може да се почувствате неуверени или да ви е трудно да изберете правилната тактика. Не се стресирайте излишно, възползвайте се от чуждия опит и възможностите за получаване на бърза информация от световната мрежа. Подхождайте към проблемите с чувство за хумор, а към желаещите да ви навредят с добронамереност и снизходителност. Никой не е идеален, важно е грешките да бъдат установени и отстранени своевременно. Единственият фактор, който може да ви навреди са собствените ви опасения и несигурност. В такива моменти можете изцяло да разчитате на близките си.

Риби

Единствената бариера за осъществяване на собствените ви желания са собствените ви предразсъдъци и опасения. Предпоставките за напредък са налице, от вас зависи дали ще ги използвате. Започнете да мислите за себе си, да си поставяте конкретни цели. Вашето щастие е във вашите ръце и ще остане там докато подредите приоритетите и започнете да живеете за себе си. Подхождайте решително към предизвикателствата. Не всички ще са свързани с интересни събития, но поне няма да живеете с мисълта, че сте пропилели шансовете си. Не е изключено да създадете нови партньори, да разширите бизнеса, да промените професионалния си статус. Първоначално приходите ви може и да останат същите, но скоро ще имате допълнителни постъпления.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари