IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневният ви хороскоп за 9 юли

9 юли 2017 07 00

Какво вещаят звездите?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да направите непредвидени разходи. Поведението на някой от близките ще ви разочарова и дори ядоса. Опитайте се да запазите спокойствие, особено ако имате намерение да пътувате.

Телец

Ориентирайте усилията си към дейности, изискващи сръчност и физически умения. Ако близките отказват участие, то по-добре ще е да се откажете от помощта им още в самото начало. Така ще разпределите времето си много по-ефективно.

Близнаци

Ако имате намерение да се занимавате с битов ремонт или някакви промени, свързани с дома, то занимайте се с тях преди обед. След това ще ви се наложи да се занимавате с нещо ново, непознато, което ще ви отнеме доста време. Някой пределно откровено ще ви сподели мнение, което няма да ви хареса.

Рак

Ще се наложи да се върнете към стар проблем, с който от доста време не можете да се справите. Желателно е да обсъдите вариантите с близките си, но по ваша инициатива. Не очаквайте някой да чете мислите ви, просто споделете тревогите си.

Лъв

Не се захващайте за няколко неща едновременно. Съобразявайте натоварванията със здравословното си състояние. Разсеяни сте и съществуват предпоставки за травма или инцидент. Действайте без излишна припряност.

Дева

Не е изключено някой от близките да ви помоли за съдействие във връзка с пренасяне на багаж или промяна на жилището. Ще се наложи да промените плановете си, но е по-добре да помогнете. Едновременно с това, по стечение на обстоятелствата, ще ликвидирате и някакъв стар личен проблем.

Везни

Ориентирайте вниманието към личните си проблеми. Нечие присъствие може сериозно да ви изнерви. Ограничете контактите, ориентирайте се към любимите си занимания или такива, които ви успокояват.

Скорпион

От вас зависи да избегнете неприятен разговор. Помислете дали е по-добре да го отлагате или да ликвидирате с темата завинаги. На преден план ще излезе някакъв стар проблем, който ще намери бързо решение.

Стрелец

Повече сте романтични, отколкото прагматични. От вас зависи да изберете начина, по който ще ви е най-приятно да прекарате свободното време. Вероятно ще ви поканят на импровизирано парти с интересна компания. Възползвайте се.

Козирог

Не се занимавайте със сериозни задачи, избягвайте разговорите на професионални теми, дори ако прецените, че събеседниците ви са подходящи. Не сте достатъчно красноречиви и ще ви е трудно да формулирате идеите си ясно. Използвайте времето си за познати дейности, неизискващи концентрация.

Водолей

Ако ви поканят да споделите кратко пътуване с близки, не отказвайте. В случай, че скоро сте имали конфликт с тях приемете поканата задължително. Ще имате възможност да изгладите отношенията, а и ще научите интересни факти.

Риби

Отделете време за активен отдих и спортни занимания. Не е изключено да имате материални затруднения или да се наложи да се занимавате с въпроси от подобен характер. Бъдете предпазливи, ако шофирате, яздите или карате велосипед.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари