IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 септември

16 септември 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Романтиката на преден план! Ще имате възможност за приятни развлечения, много вероятно с любовни обяснения. Участвайте активно и се наслаждавайте на момента.

Телец

Ден, наситен с бурни емоции. Е, не всички ще са приятни, но пък ако ги импровизирате откъм положителната страна може да се поучите от грешките си.

Близнаци

Останете у дома. Отдайте се на пасивна почивка с любимите си занимания, музика, приятели. Забавлявайте се с минимални разходи, но с идеята да създадете около себе си максимално настроение.

Рак

Променете обстановката. Ориентирайте вниманието си към нещо ново и непознато. От вас зависи да удовлетворите неформалните си интереси в компанията на любимите си хора.

Лъв

Намалете темпото. Колкото и да бързате все нещо ще остане недовършено. Следвайте интуицията си и съчетавайте идеите си с желанията на близките.

Дева

Възползвайте се от възможността да демонстрирате скритите си таланти. Вероятно ще присъствате на някакво публично мероприятие с интересни атракции и предизвикателства. Участвайте смело.

Везни

Нагласата ви е да се забавлявате, но вероятно ще се разминете с очакванията си. Ще се наложи да преодолявате непредвидени проблеми, които може и да не са по силите ви. Не се стеснявайте да потърсите съдействието, от което имате нужда.

Скорпион

Важно е да имате ясна цел. След това лесно ще изберете средствата за постигането ѝ. Подреждайте в съзнанието целите си и е желателно да следвате критерия за полезност в широк мащаб, а не индивидуално.

Стрелец

Ако от известно време се чувствате като в „затворен кръг“, то днес ще имате възможност да го разчупите. Действайте смело и споделете замислите си, за да спечелите съмишленици.

Козирог

Любов, хоби или творчество – изберете сами. Това са трите главни направления, към които трябва да ориентирате усилията си, за да постигнете максимални резултати. При това е желателно резултатите да зарадват не само вас.

Водолей

Контактите ще са интензивни. Социалният ви живот ще е по-значим от личния и даже от професионалния. Новите контакти първоначално ще са неформални, но скоро ще се окажат изключително полезни и за бизнеса.

Риби

Стремите се към безупречна работа и перфектни резултати. Не бъдете толкова взискателни към себе си. Не е толкова важно да се спасите от евентуални критики, колкото да зарадвате хората от най-близкото си обкръжение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари