IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя кариера е най-подходяща за всяка зодия? (I част)

30 септември 2017 14 15

Според качествата, които притежаваме

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Търсим съвет от хороскопа си за всичко – с кого да излизаме, как да планираме седмицата си или дори годината. 

Можем да използваме зодиака, за да се насочим и към професията, която най-добре би ни прилягала, според личностните ни характеристики. Именно върху тях трябва да помислим, когато избираме професионалния си път, за да бъдем удовлетворени и щастливи от работата си.

Коя е най-подходящата професия за всяка зодия?

Овен

Като изявени изследователи, те биха се справили добре в кариера, която изисква да бъдат на открито. Но дори и една по-малко приключенска кариера също може да бъде подходяща, стига да не се налага да седят зад бюро. Представителите на тази зодия са и доста предприемчиви, така че може да помислят за започване на собствен бизнес. 

Телец

Телците са стабилни и самостоятелни. Докато наистина се интересуват от работата си, нищо на света няма да ги спре. Ето защо „самостоятелната заетост“ може да работи, докато имат своята причина да стават сутрин. 

Ако намерят работа, която обичат, мотивацията няма да бъде никакъв проблем. Ако решат да работят за някой друг, е добре да се уверят, че работят с ръцете си. 

Добре е да помислят за рисуване, фризьорство или вътрешен дизайн. Това ще им помогне да чувстват, че имат контролират над работата. 

Близнаци

Представителите на тази зодия са отлични в общуването. Те разбират големите новини и забелязват новите тенденции, много преди всички останали. Поради тази причина биха се справили добре, ако работят в медиите или се занимават с организиране на забавления. 

Според астролози Близнаците се справят доста добре с имитациите и затова могат да се развият успешно като актьори или модели. 

Рак

Те са възпитателите в зодиака, затова най-голям смисъл могат да намерят в дейности, които изискват полагане на грижи за някого или нещо. За представителите на тази зодия идеални биха били професии като учител и медик. Сферата на градинарството и хуманитарните организации също може да им подхожда.

Лъв

Във вените на Лъва тече „кралска кръв“, което прави ръководните и управленски позиции перфектни за тях. Те също така са особено подходящи за полето на изкуството, като актьорско майсторско, танци и др. 

Ако визията и тялото са част от работата им, те биха били много щастливи, но не става дума просто за привличане на внимание. Родените под този знак имат идеали, затова трябва да се уверят, че те имат цел в своята кариера. 

Дева

Те биха могли да се реализират успешно като редактори, коректори, художници. Ако някоя от тези сфери им грабне вниманието, не бива да се колебаят. 

Същото важи и за професиите, при които се изисква внимание към детайлите, като организатори, изследователи, дори полицаи и лекари. 

Втората част на материала очаквайте утре. 

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари