IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечният ви хороскоп за октомври

1 октомври 2017 06 00

Какво вещаят звездите за следващите 31 дни

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага месечен хороскоп за октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Едва ли ще имате сериозни проблеми през този месец. Постарайте се да приемате събитията и информацията без излишни емоции и да действате разумно, а не по инерция. Анализирайте проблемите и помислете обективно дали самите вие не сте в основата на случващите се неприятности, дали не си усложнявате живота от прекалени амбиции и самоувереност. Структурирайте бъдещите си планове, опитайте се да овладеете импулсивните реакции. Изразходвайте енергията си за спорт и други подобни градивни занимания. Деловите отношения може да са леко конфликтни, обмисляйте подробно условията по сделките си. В личен план промени не се очакват.

Телец

Освен упоритост и общителност през този месец ще е полезно да сте и гъвкави и пестеливи в реакциите си. Обмисляйте отговорите си и по-рядко казвайте думата „не“. Давайте възможност на събеседниците ви да изложат тезата си и посрещайте спорните въпроси с усмивка. По този начин ще избегнете конфликтите и ще си осигурите подкрепа. Много по-взривоопасни ще са емоциите, свързани с личния и любовния ви живот. Не е изключено да ви обсеби идеята за раздяла или развод, но преди да пристъпите към радикални промени е желателно да се усамотите и да помислите за последствията в детайли. Опитайте се да съчетавате личните с професионалните и обществените си интереси. Ще разполагате с време за всичко, стига да подредите правилно приоритетите си. Ще ви е необходима решителност, за да се възползвате максимално от възможностите за напредък.

Близнаци

Ще впечатлите всички с обмислените си и аргументирани действия. Непривично за вас през този месец сте склонни да действате разумно, целенасочено, рационално и без излишен разход на енергия. Не само ще постигнете целите си, но ще успеете да внесете корекции и в някои стари занимания. Комуникацията ще е активна и за да не си навредите трябва да се преборите с характерната си бъбривост. От една страна е важно да не засегнете по някакъв начин събеседниците си, от друга – да не споделяте за себе си информация, която ви прави уязвими. В личен план отношенията ще са хармонични. Ще разполагате с достатъчно свобода за самостоятелни решения, но и с достатъчно съпричастност в сложни моменти. Бъдете искрени, за да получите същото.

Рак

Само и единствено вие можете както да си помогнете, така и да си навредите. Контактите ще са интензивни и ще имате възможност да напреднете в реализацията на повечето си идеи. Спорни ситуации и конфликти няма да липсват, от вас зависи как ще ги разрешите. Ако овладеете емоциите си и мислите за главното, а не за второстепенното, крайните резултати ще са във ваша полза. Професионалните ангажименти ще са сериозни и личните ще останат на заден план. Вдъхновението ви ще е свързано с работата и ни най-малко няма да ви е до приключения. Преценявайте дали да приемете поканите за участие в разни развлекателни мероприятия или да използвате времето за почивка и възстановяване на силите. Финансовото ви положение е стабилно.

Лъв

Освен знания, умения и сили ще ви е необходима и дисциплина. Анализирайте целите и желанията си още в началото на месеца и се постарайте да ги свържете обективно с ресурсите, с които разполагате. Не е лесно човек да постигне мечтите си, но не е и невъзможно. Специално за вас е важно да си създадете добра организация. Грижете се за добрите отношения, за да си осигурите подкрепа в трудни моменти. Помнете, вие наистина сте царствен знак, но проявите на пренебрежение, високомерие и самонадеяност ще поставят преграда между вас и хората от обкръжението ви. Любовните и семейни отношения ще са спокойни, но по-скоро благодарение не на вас, а на партньора, така че постарайте се да съхраните съществуващата хармония.

Дева

Този месец ще е „затишие пред буря“. Нивото на заетост няма да спадне, но решенията ви ще зависят почти изцяло от собствената ви воля. Ще имате нужда от уединение и трябва да си го осигурявате във всеки възможен момент. Използвайте тези минути за почивка и едновременно с това за обмисляне на пропуските от миналото и тенденциите за бъдещето. Ще можете да внесете някои конструктивни промени в ежедневието си. Що се отнася до любовните и романтични емоции, то бурни страсти и сериозни противоречия едва ли ще се случат. Наслаждавайте се на дребните удоволствия и се радвайте на онова, с което разполагате.

Везни

Сравнително лесно ще ви се случват нещата през този месец. Ще постигнете така жадуваното от вас душевно равновесие, което е пряко свързано с отношенията ви. С други думи казано, отношенията на всякакво ниво (делови, лични, любовни) ще са спокойни и ясни. Ще можете да концентрирате усилията си изцяло към работата и видимо да напреднете. Трудът ви ще бъде не просто забелязан, а и оценен високо. А много важно е, че възнаграждението, което ще получите ще е резултат от усилията ви, а не от случаен късмет. Все пак, да не забравяме, че Юпитер ще напусне вашия знак, така че отнасяйте се към финансите си разумно. Не се главозамайвайте от успехите, за да не си навредите. Радвайте се на интереса към себе си, на комплиментите и популярността си, но бъдете и предпазливи. Поддържайте известна дистанция и не огласявайте намеренията си.

Скорпион

Умението ви да разкривате всякакви интриги и задкулисни намерения винаги ви е помагало. През този месец обаче ще е нужно повече, за да постигнете целите си. Доста често ще се натъквате на „препъникамъни“ при това предизвикани от действията на субективен фактор. Проявете последователност, упоритост, сдържаност, издръжливост и всеотдайност. На пръв поглед изглежда трудно, но е във възможностите ви да се справите, особено що се отнася до професионалното ви развитие и финансовите постъпления. Участвайте активно във всички дейности, проследявайте подробно събитията, ако искате да им въздействате. Юпитер навлиза във вашия знак, което е достатъчна гаранция за напредък, но без да разчитате на чужда помощ. Личните и любовни отношения ще са без промяна.

Стрелец

Ориентирайте усилията си към разгръщане на интелектуалния ви потенциал. Отделяйте време за духовните си необходимости. Приемете го като сигурен начин за повишаване на авторитета и стабилизиране на позициите. Финансовото ви състояние ще е нестабилно. Постарайте се да разпределяте средствата си пестеливо и без прояви на разточителност. Ще се справите с финансовите затруднения без стрес, ако осъзнаете, че парите не са най-важното нещо в живота и че много по-съществено е да си дадете ясна сметка за житейската си цел. Личните, любовни и романтични отношения напълно ще компенсират паричните затруднения. Забавленията, организирани според наличните възможности, ще са много по-вълнуващи, отколкото сте си представяли.

Козирог

Осъзнавайки, че годината е почти към своя край, а все още не сте постигнали всичките си предварителни цели може леко да се стъписате. Няма място за паника, а за търпение, гъвкавост и търсене на оригинални решения, защото през този месец ще се наложи да се справите с куп сложни и нелогични ситуации. Би било самонадеяно да разчитате само на себе си. Осигурете си надеждни помощници, които имат различни умения и могат да действат самостоятелно. Само така, със съвместни усилия, ще постигнете високи резултати и ще създадете стабилна база за перспективните си цели. Личните отношения може да са леко конфликтни и ще останат такива, ако не осъзнаете, че във всяка връзка участниците са равнопоставени.

Водолей

Спокоен период, в който ще имате възможност да стартирате нещо ново и сравнително лесно. Контактите ще са интензивни, не е изключено да се появят нови личности в колектива ви, с които ще се наложи да се занимавате известно време, да ги обучавате или въвеждате в спецификата на работата си. Първоначално тези занимания може да ви изглеждат губене на време, но именно заради тях ще получите повишение в длъжност или по-високо заплащане. Увлечени в работа може да оставите на заден план личните отношения, което в известна степен би било грешка. Не лишавайте близките си от внимание, но се въздържайте от остри критики и нравоучителни речи, които ще предизвикат отпор и раздразнение.

Риби

Ще имате идеалната възможност да „плувате по течението“ или, по друг начин казано, течението ще се окаже невероятно удобно за реализация на плановете ви. Каквото и да замислите винаги ще имате подръка нужните хора, които да ви помогнат. Предстоят нови бизнес-контакти, които може и да не са свързани пряко със заниманията ви, но в процеса на сътрудничество ще ви подскажат интересни идеи за решение и актуализиране на стари проекти. Финансовото ви положение е стабилно. Не е изключено да получите допълнителни макар и неголеми постъпления. Използвайте ги за подобряване на бита, условията на живот, покупка на предмети с художествена стойност. Избягвайте рисковите действия и авантюрите от личен характер. Ако не провокирате у партньора изблици на ревност любовните отношения ще са спокойни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари