IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които винаги закъсняват

2 октомври 2017 12 00

Различни причини – един резултат

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Вероятно всеки от нас има приятел, когото винаги трябва да чака. Истината е, че някои хора просто не могат да бъдат навреме в уречения час. Част от тях не могат да преценят времето си и оставят всичко за последния момент. Други обаче не се вълнуват особено, че някой ги чака.

При всички случаи резултатът е доста изнервящ. Не че не познаваме добре тези свои приятели или колеги, но все пак би било забавно да отправим поглед и към астрологията, която може да посочи знаците в зодиака, които са склонни да ни карат да чакаме.

Овен

При тях винаги нещо се случва и графикът им е запълнен – срещи, задачи, забавление. Затова, когато казват, че са много заети, не лъжат. Налага им се да прескачат от един на друг ангажимент, но в повечето случаи те успяват.

Те винаги намират време за всичко и всички. Това, което трябва да им простим обаче, са редовните закъснения.

Близнаци

Техните причини не са толкова уважителни, както при Овните. В действителност единствената причина, поради която Близнаците закъсняват, е, че се затрудняват с взимането на решения, свързани с приготовленията им.

Плановете може да са толкова прости, като да отидат в магазина за вино преди среща с приятели, но те отново ще намерят начин да закъснеят.

Ако постоянните им закъснения са прекалено дразнещи, най-добре е да поговорим с тях. Те ще направят усилие, когато знаят, че нещо притеснява приятелите им.

Рак

Представите на тази зодия са от онези хора, които, за да станат рано, трябва да настроят поне 10 аларми. И въпреки това отново закъсняват за нещо. Те не го искат, но колкото и да се стараят да бъдат точни, почти никога не могат да го постигнат.

Натискът да бъдат навреме е прекалено голям за Раците и нерядко се отказват от тази своя цел. Те предпочитат да правят планове, при които могат да се появят по всяко време и не се налага да се придържат към графици, но уви, светът не работи по този начин.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари