IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летящата холандка, която стана звезда в социалните мрежи

4 октомври 2017 13 20

Тя има хиляди последователи

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Тя е последният зашеметяващ пилот, добил популярност в Instagram.

Холандката Линди Мариел Катс изумява своите близо 80 000 последователи с кадри от приключения както на земята, така и в небесата.

Страницата ѝ в социалната медия е постоянен поток от блестящи снимки, на които пилотира своя Boeing 717, позира с колегите или си почива под слънчевите лъчи. Кадрите са уловени от различни части на света.

Не всички снимки обаче са бляскави. На някои се виждат и неприятните последици от летенето, като дългите смени и следствието от промяната на часовите зони.

„Винаги съм обичала да летя като пътник, но си мислех, че ще бъде много трудно и скъпо да стана пилот“, разказва Линди и продължава: „След като направих проучване и разговарях с някои пилоти, разбрах, че не е невъзможно. Нужна е упорита работа, много учене и отдаденост, но определено си заслужава.“

„Започнах да публикувам в Instagram, за да споделям преживяванията си си с приятелите и семейството, когато съм далеч от тях. Никога не съм очаквала броят на последователите ми да нарасне толкова много и все още не мога да повярвам, че толкова хора се интересуват от живота ми“, споделя още холандката.

Снимки на Линди може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари