IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 октомври

7 октомври 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

От вас зависи какво ще е настроението на присъстващите в заобикалящата ви среда. Дайте го по-спокойно, отделете време за спорт или друг вид физически занимания, които ще повишат тонуса ви. И, в крайна сметка, постарайте се да отпочинете и да възстановите енергетиката си.

Телец

Сблъсък между предварителните ви очаквания и реалността. Ако ви се иска да си организирате една прекрасна романтична вечер с любимия човек, първо проверете дали сте готови да го направите. За подобна идея не е достатъчна свежа усмивка, нужна е и бутилка вино.

Близнаци

Усмихвайте се, но бъдете бдителни и предпазливи. Никакви рискове и никакви екстремни ходове. Желателно е да сте в обкръжението на хора, с които ви е приятно и да избягвате онези, които ви натоварват с поведението си.

Рак

Всичко ще е по-различно и по-вълнуващо от предположенията ви. Денят ще е изпълнен с емоции и то положителни, но някои от тях може и да ви уплашат. Особено ако не сте подготвени да се срещнете фронтално с истински чувства.

Лъв

Контролирайте емоциите и не се хвърляйте в излишни капризи. Онова, на което сте могли да разчитате преди време не е актуално днес. И ако натрапвате характера си прекалено, то бъдете сигурни, че ще сгрешите.

Дева

Интересни новини ще споделят с вас. Първоначално може да ви обезпокоят, но скоро ще си изградите точна представа за ситуацията на база получената информация. Помислете само дали всички, с които общувате заслужават доверието ви.

Везни

Преценете обективно баланса между желанията, намеренията и възможностите си. Изслушайте близките. Може би е по-добре да промените плановете си в тяхна полза, отколкото да гоните нереални фантазии.

Скорпион

Ще е трудно да балансирате между желанията на роднините и на любимите си хора. Хич не си го и причинявайте! Организирайте си уикенд сред природата с приятели без да се съобразявате с когото и да било.

Стрелец

Спокоен ден. Отдайте се на любимите си занимания, на любимите хора и... не забравяйте за любимия секс. Сега е моментът да изгладите някои несъгласия с любимия човек.

Козирог

Близките ви обичат. И не само те. В рамките на развлеченията ще създадете неформален контакт, който ще е признание за постиженията ви. Вашето задължение ще е само едно – да се радвате.

Водолей

Каквото и да се случва ще е... непредвидено. И макар да изглежда трудно, ще успеете да координирате действията си с останалите участници в събитията и по някакъв странен начин, да се справите със ситуацията. Не се хвърляйте в предизвикателни интриги.

Риби

Случайно ще попаднете в доста широка компания. Почти цялата ще е непозната. Прекрасна позиция за вас. Ще привлечете вниманието и ще спечелите симпатии. На този етап запазете дистанция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари