IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-лошите навици на всяка зодия (I част)

14 октомври 2017 14 15

Кое е онова, от което все не можем да се откажем?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

За всички е ясно, че съвършени хора няма. Всеки от нас си има по някоя черта, която дразни околните или пък затруднява самия него. Независимо колко се стараем да бъдем идеални, винаги се намира по някой лош навик, който да ни отдалечи от най-добрата версия на себе си.

Понякога не ги възприемаме като лоши или погрешни, тъй като са част от самите нас. Все пак обаче е важно да идентифицираме своите лоши навици, за да можем да се борим с тях, преди да са се превърнали в по-голям проблем, който да внесе хаос в живота и взаимоотношенията ни.

Тук на помощ отново идва астрологията, която може да посочи кои са лошите навици на всеки от знаците в зодиака.

Овен

Представителите на тази зодия имат лошия навик да гризат ноктите си. Това е напълно разбираемо – винаги са много нервни.

Денят им преминава в бързане и едва намират време за себе си. Те винаги са стресирани за нещо, без значение какво. Когато тревожността надделее, често нападат ноктите си.

Телец

Телците имат лошия навик да харчат прекалено. В момента, в който получат заплатата си, те се отправят към търговския център, за да посетят всичките си любими магазини.

Няма нищо лошо в това да се поглезят от време на време, но на Телците им е навик да прекаляват.

Близнаци

Най-лошият навик на Близнаците е отлагането. Те винаги отлагат работата си до последната минута. Предпочитат да прекарват времето си в гледането на любимото телевизионно предаване, вместо да завършат задачите.

Това води до изоставане и излишен стрес, но понякога те просто не намират воля да се заемат с работата.

Рак

Лошият навик на Раците е, че спят прекалено до късно. Винаги отлагат алармата с още няколко минути и така неведнъж.

На това се дължат и честите им закъснения за най-различни събития. Вярно е, че сънят е важен и за красотата, но те трябва да се научат да стават навреме.

Лъв

Лъвовете са склонни да клюкарстват много. Това е лош навик, който пречи на приятелствата и връзките им.

Щом чуят пикантни подробности за любовния или социалния живот на някого, те не могат да се въздържат да не разкажат.

Дева

Лошият навик на Девите е да казват „да“ на всичко. Трудно им е да отказват, особено ако става дума за хората, на които държат.

За представителите на тази зодия е важно да правят щастливи всички хора в живота им, така че винаги се съгласяват с всичко.

Утре очаквайте втора част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари