IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 октомври

15 октомври 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ентусиазмът ви днес е на кулинарна тема. Побързайте да сътворите някаква вкуснотия, докато музата не ви е напуснала. Ще е добър повод да изгладите спорните въпроси с близките си.

Телец

Ще се получи голямо разминаване между първоначалните ви намерения и действителната реализация. Причините за разминаването ще са обективни, затова гледайте малко по-философски на действителността. Каквото не успяхте да направите днес ще го свършите утре.

Близнаци

Контактите ще са разнообразни и в известна степен ще ви върнат към миналото. Не се опитвайте да възобновявате отдавна прекъсната връзка. Разочарованието ще е неизбежно.

Рак

Добре ще ви се получат дребните битови задачи. Ще се справите с дейности или стара авария, която от доста време отлагате. Резултатите ще получат висока оценка и ще зарадват близките ви.

Лъв

Непредвидено посещение на гости отдалече ще е свързано с допълнителни грижи. Може да усетите лека умора, но пък и ще ви е приятно. Умението ви да организирате импровизиран празник буквално от нищото ще зареди с добро настроение цялата компания.

Дева

Приемете фактите такива, каквито са. Може да сте имали намерение да си създадете някакво развлечение днес, но едва ли ще го осъществите. За съжаление, ще се наложи да ориентирате вниманието си към разни практически дейности, но пък ще ви се получат перфектно.

Везни

Предстои ви неприятен разговор, свързан с личните отношения или изясняване причините за спорна ситуация. Не го отлагайте. Всичко ще стане много по-лесно, отколкото си представяте.

Скорпион

Прекалено сте впечатлителни и склонни да се вторачвате в незначителни подробности. Не се захващайте с нови и непознати занимания, колкото и привлекателни да ви изглеждат. Ще се окажат безперспективни.

Стрелец

Леко хаотични сте и това ще предизвика недоволство у близките ви. Може да се стигне до сериозни критики и обвинения за „стари грехове“. Реагирайте логично, а не емоционално. Разполагате с достатъчно време за да оправите нещата.

Козирог

Взимането на важни решения днес не е от най-силните ви страни. Променяте мнението си диаметрално противоположно за кратко време. Оставете сериозните задължения за друг ден и се отдайте на любимите си занимания.

Водолей

Романтичните преживявания ще са вълнуващи. Каквито и въпроси, свързани с любимия човек да ви безпокоят, тревогите ви ще се окажат напразни. Събитията ще се подредят по най-добрия начин при това почти без сериозни усилия.

Риби

Използвайте деня за възстановяване на енергетиката и душевното си равновесие. Най-лесният начин е да отделите време за спортни занимания или културни развлечения. Ако нямате такава възможност, то организирайте си среща с приятели, на която няма да се водят никакви сериозни разговори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари